ads

Khamis, 13 September 2012

13 di jabor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di jabor - Google Blog Search


Mereka Dan Aku: RUMAH ANAK YATIM 'Perkaya DAY'

Posted: 10 Sep 2012 06:55 PM PDT

 Assalamualaikum...

Alhamdulillah, dengan izin allah setelah hampir 3tahun menunggu kelulusan dari pihak tertentu, akhirnya impian ayahnda saya untuk membuka Rumah Anak Yatim kini terlaksana.

Semoga niat murni baba akan diberkati allah, dan juga akan mendapat sokongan dari semua pihak.
Pertubuhan Kebajikan Anak Yatim Dar Al Yusof atau dikenali sebagai Perkaya DAY ini secara rasminya mula beroperasi pada 1September2012.

Di peringkat ini, Perkaya DAY akan menerima Anak Yatim yang kematian BAPA atau Kedua-duanya. Berumur antara 8-12tahun (akan dijaga sehingga mereka dewasa), warganegara Malaysia, dan membawa sijil kematian. Sekiranya anda mengenali mana-mana anak yatim yang dalam kesusahan, bolehlah membantu mereka dengan menhantar ke PERKAYA DAY.

Pengambilan Anak-anak yatim tidak akan dikenakan YURAN. Semuanya ialah PERCUMA!Sekiranya ada yang berminat untuk memberi bantuan kepada anak-anak yatim di  PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM DAR AL YUSOF beralamat di PT13182 Jalan Jabor Kubur, 24000 Chukai Kemaman, Terengganu Darul Iman, Malaysia dan boleh hubungi 098586472 atau email  rumah@perkayaday.com untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.
'Anak Yatim Tanggungjawab bersama'

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved