ads

Khamis, 20 Disember 2012

13 di marang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di marang - Google Blog Search


Anwar Cabar Najib Tanding <b>Di Marang</b> | MyNewsHub

Posted: 06 Nov 2012 03:21 AM PST

KUALA LUMPUR – Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini mencabar Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak untuk bertanding di kawasan Parlimen Marang di Terengganu pada pilihan raya umum akan datang.

Menurut Anwar, perdana menteri seharusnya bertanding di kawasan Parlimen Marang yang kini disandang Datuk Seri Abdul Hadi Awang setelah presiden PAS itu menawarkan diri untuk bertanding di kawasan Parlimen Pekan di Pahang yang disandang Najib.

Ditanya sama ada Abdul Hadi pasti bertanding di Pekan, Anwar yang ditemui di lobi Parlimen, berkata: "Kami belum membincangkan perkara itu, beliau (Abdul Hadi) kata akan tunduk kepada keputusan PAS, jadi tunggu keputusan parti."

Sebelum ini Abdul Hadi dilaporkan berkata beliau akan bertanding di mana-mana kawasan yang diminta parti termasuk untuk kerusi Parlimen Pekan.

Najib semalam berkata beliau tidak fikir Abdul Hadi akan bertanding di kawasan Parlimen Pekan. – BERNAMA

Iklan Teks:

PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

13 di paka - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di paka - Google Blog Search


~Hakikat Kehidupan~: Lunch <b>di</b> Rumbia Resort, <b>Paka</b>

Posted: 24 Nov 2012 05:22 AM PST


Prof. TY, Ikhwan, Syukri, Farriz, Joe, Sham, 
Afzan, Nina, Saya, Arni (Baby Ezzaraa), Emiey (Yaya), Kak Khairul dan Ramlah

13 di gong kedak - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di gong kedak - Google Blog Search


Syazwan Che Deraman: Kenapa Kau Tak Update Blog ? ? : <b>Gong</b> <b>...</b>

Posted: 25 Jun 2011 04:12 AM PDT



Di dalam kokpit CN-235.
Apa yang tetamu kena buat bila datang
, cium bontot Sukhoi



Tak ada sape boleh kacau aku!!..
aku ada guard dan dayang-dayang yang cantik ;).
hehehe..


Aermerchhi, to train fighter pilot ;)

Kami suka Sukhoi.

13 di jabor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di jabor - Google Blog Search


13 EKAR SAWIT <b>JABOR</b> ~ Zenith Harvard Sdn. Bhd.

Posted: 02 Dec 2012 07:55 PM PST

13 EKAR SAWIT JABOR UNTUK DIJUAL

LOKASI :- KG PERASING, JABOR
STATUS :- PERTANIAN  ( SAWIT     TAHUN )
KELUASAN :- 6 + 7 = 13 EKAR  ( 2 GERAN )

HARGA :- RM95,000/EKAR @ RM 1.235 JUTA

13 di kemaman - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di kemaman - Google Blog Search


HONEY SOFT ICE CREAM: MAJLIS PERKAHWINAN <b>DI KEMAMAN</b>

Posted: 05 Dec 2012 09:53 PM PST



ha... gambar2 yg di ambil tu belum pun majlis di adakan. tapi seronok sangat bila tengok ahli-ahli keluarga mereka. saling bekerjasama. tak kira tua @ muda. semua buat kerja. takde pun yg jadi mem besar. semuanya tau kerja masing-masing. payah dah tau nak jumpa keluarga macam ni. seronok rasanya. yang lagi best cara mereka buat kerja mmg sistematik. kerja siap 1/2 jam sebelum majlis bermula. 
masa ice cream untuk di serbu. siapa lagi kalau bukan kanak-kanak yang serbu dulukan.

wah abang ni. makan ice cream dengan santainya. x perasan dah kami ambil gambar dia.
dah kenyang menjamu selera. masa untuk mencuci mulutkan...




ok... masa untuk pengantin pose sambil makan ice cream.








pakcik ni pun makan ice cream. jangan ingat kanak-kanak je suka makan ice cream tau. 
terima kasih yang tak terhingga dari kami kerana sudi memberi kami kepercayaan untuk berada didalam majlis ini. 
kepada pengantin selamat pengantin baru.
www.tips-fb.com

13 di kijal - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di kijal - Google Blog Search


Kompleks Tekstil <b>Kijal</b> Tarik Pelabur China | Terengganu Today

Posted: 11 Dec 2012 06:06 PM PST

KOMPLEKS Tekstil Kijal yang dijangka dibuka April tahun depan berjaya menarik pelaburan baru dari syarikat tekstil Guangzhou, China, sekali gus menjadikan Bandar Baru Kijal sebagai hab tekstil di Asia Tenggara.

Menteri Besar, Dato' Seri Haji Ahmad Said berkata, syarikat berkenaan bukan sahaja akan beroperasi di kompleks tekstil yang telah siap, malah syarikat itu juga akan membina sebuah lagi bangunan reka bentuk sama dengan kompleks tekstil tersebut.

Menurutnya, bangunan reka bentuk sama itu akan dibina bersebelahan Kompleks Tekstil Kijal yang sedia ada.

"Pelabur dari China ini akan membawa masuk pelbagai produk termasuk kain, zip dan sebagainya yang dikeluarkan mereka dan akan memasarkannya di Bandar Baru Kijal, seterusnya menjadikan kawasan ini sebagai hab tekstil negara.

"Syarikat ini akan memindahkan operasinya di Singapura ke Bandar Baru Kijal," katanya selepas menyempurnakan perasmian penutup dan menyampaikan hadiah kepada pemenang Pertandingan Memasak Bubur Asyura Peringkat Daerah Kemaman 2012, anjuran Pejabat Daerah Kemaman di Padang Bola Sepak Binjai, dekat sini, semalam.

Mengulas lanjut, kata Ahmad Said, bangunan baru berkenaan dijangka mula dibina tahun depan, sekali gus membantu merancakkan lagi pembangunan di kawasan berkenaan.

Katanya, syarikat tersebut adalah pengilang tekstil terbesar dan untuk sebuah kilang sahaja, mereka mempunyai seramai 10,000 pekerja.

Ditanya mengenai sambutan peniaga tempatan terhadap lot kedai yang disediakan di kompleks tekstil itu, beliau berkata, setakat ini tidak sampai 10 peniaga Bumiputera yang berminat untuk menyewa lot kedai.

"Jadi yang selebihnya diberikan kepada syarikat dari China ini. Kita telah buka peluang kepada orang tempatan untuk menyewa tetapi nampaknya tak ramai yang berminat," katanya. – teganukita.blogspot.com

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved