ads

Isnin, 29 Ogos 2011

13 di pulau redang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di pulau redang - Google Blog Search


Beautiful <b>Pulau Redang</b> – Redang Island | Welcome to Redang Island

Posted: 29 Aug 2011 12:43 AM PDT

I've always fancied a visit to Redang Island or Pulau Redang (as known by many others) after catching the movie, Summer Holiday, in my younger days. A couple of months back, I came upon an attractive deal from Redang Bay Resort, so I thought, why not?

From Singapore Onboard Berjaya Air

Redang bay resort is situated on Redang Island, off the eastern coast of Terengganu (Peninsula Malaysia). It's so convenient if you are residing in Singapore, Malaysia or even Indonesia (from Batam). For my friends living in Kuala Lumpur, it's only a 6 hours drive away to the jetty at Kuala Terengganu or Merang.

70 minutes of flying from Singapore

It is my first time taking Berjaya Air. Nice and cosy plane with not much passengers. Only took a mere 70 mins away by flight from Singapore Changi Budget Terminal. I practically had my seat-belt on throughout the flight. Wow, I couldn't remember when was the last time I had my seat-belt on throughout a flight.

Arriving in Redang

When I arrived in Redang, it was simply heaven. Crystal clear glowing waters, powder like sandy beach front, lovely coral reefs and a crew of the resort b me that there are more than 20 diving and snorkeling areas can be found around Redang Island.

45 seconds away from the beach

The best part of the resort I chose is that the beach is steps away from the resort. I think maybe a 45 seconds walk? I was tempted to take on some of the facilities the resort offer including karaoke, canoeing trips, Kayak trips, Beach football (my favourite), and various card games. But nothing is more important than hanging out at the beach with a bottle of Tiger Beer.

I checked out some of the packages the resort offer including:

1. Trekking the jungle

2. scuba diving and snorkeling

I went with the snorkeling trip!

Tips for your Redang visit

Here are some tips if you plan to visit Redang anytime soon. :)

Price: RM 428 per person for twin room. Including boat transfer from Merang Jetty.

An attractive package;

3days and 2nights which comes with the following: 8 meals (2 breakfasts, 2 lunches, 2 dinners, 2 tea breaks) meals served buffet style with barbeques on alternate nights (I really loved that)

There are certain packages that includes 3 snorkeling trips and operate at: 9.30am & 2.30pm daily. Includes 1 snorkeling site at Marine Park. If you are not a sea sports person, you can choose to replace it with a jungle trekking trip instead.

Do note that, all packages excludes: life jacket rental – RM 15, marine park fee – RM 5 and mask snorkel set rental – RM 15

From Singapore, you can book a flight with Berjaya Air – it operates from Changi Budget Terminal to Redang Airport in just 70 mins. Flight depart at 11.50am arrive around 1 pm T Redang. Return flight from Redang is 10.00am. There are daily flight from Singapore which is a big plus for me!

Berjaya Air cost SGD 150 for return flight tickets comes with only 10kg luggage allowance. Is alright for me anyway.

With all that said, I had a amazing weekend at Redang Island.

Travel discovery and sharing on destinations, flights, accommodation, gadgets and more. Whether you are travelling from Bali to Berlin or Singapore to Redang Island, Merlion Tales has something for everyone. Dive into a world of smart budget travel tips, recommendations, journals and videos at Merlion Tales. Taxes not inclusive.

Beautiful Redang Island – <b>Pulau Redang</b> | Articles Ezine Daily

Posted: 29 Aug 2011 12:44 AM PDT

I've always desired to visit Redang Island or Pulau Redang (as known by many others) after catching the movie, Summer Holiday, during my teenage years. A few months back, I chanced upon an attractive offer from Redang Bay Resort, so I thought, why not?

Onboard Berjaya Air from Singapore

Redang bay resort is situated on Redang Island, off the eastern coast of Terengganu (Peninsula Malaysia). It's so convenient if you are residing in Singapore, Malaysia or even Indonesia (from Batam). For my friends living in Kuala Lumpur, it's only a 6 hours drive away to the jetty at Kuala Terengganu or Merang.

70 minutes flight from Singapore

It is my first time taking Berjaya Air. Nice and cosy plane with not much passengers. Only took a mere 70 mins away by flight from Singapore Changi Budget Terminal. I practically had my seat-belt on throughout the flight. Wow, I couldn't remember when was the last time I had my seat-belt on throughout a flight.

Arriving in Redang

When I arrived in Redang, it was beautiful. Pristine, idilyic, glowing waters, powdery beach front, amazing coral reefs and the crew at the resort informed me that there are more than 20 diving and snorkeling areas around Redang Island.

45 seconds away from the beach

The most amazing part of the resort of my choice, is that the beach is really a few strides away from the resort. I guess a mere 45 seconds stroll? I was tempted to try out some of the features the resort offer including canoeing trips, karaoke, card games, beach football (my favourite), kayak trips. But nothing beats hanging out at the beach with a Tiger Beer in one hand.

I checked out some of the packages the resort offer including:

1. jungle trekking

2. scuba dive and snorkel

And I took up the snorkeling trip!

Tips when visiting Redang

Here are some tips if you plan to visit Redang anytime soon. :)

Price: RM 428 per person for twin room. This includes boat transfer from Merang Jetty.

The special package;

3 Days 2 Nights could include the following: 8 meals (2 breakfast, 2 lunch, 2 dinner, 2 tea break) all meals are buffet style with BBQ on alternate nights (I really enjoyed that)

There are certain packages that includes 3 snorkeling trips and operate at: 9.30am & 2.30pm daily. Includes 1 snorkeling site at Marine Park. If you are not a sea sports person, you can choose to replace it with a jungle trekking trip instead.

Take note that, all packages excludes: RM 15 for life jacket rental – RM 5 for marine park fee and RM 15 for mask snorkel set rental

From Singapore, you can book a flight with Berjaya Air – it operates from Changi Budget Terminal to Redang Airport in just 70 mins. Flight depart at 11.50am arrive around 1 pm T Redang. Return flight from Redang is 10.00am. There are daily flight from Singapore which is a big plus for me!

I managed to book Berjaya Air at only SGD 150 for a return flight tickets, but with only 10kg baggage allowance limitation. Good enough for me anyway.

In conclusion, I had a great weekend at Pulau Redang.

Travel discovery and sharing on destinations, flights, hotel, gadgets and more. Whether you are travelling from Bali to Berlin or Singapore to Redang Island, Merlion Tales has something for everyone. Dive into a world of smart budget travel advice, recommendations, journals and videos at Merlion Tales. Taxes not inclusive.

13 di kuala terengganu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


Murtabak Maggi Makin Popular <b>Di Kuala Terengganu</b> | Cikgu <b>...</b>

Posted: 25 Aug 2011 06:48 PM PDT

Sekalipun baru diperkenalkan, "murtabak maggi" semakin popular dalam kalangan masyarakat di bandar raya ini.

Dek kerana kelainan rasa, ramai yang ingin mencuba juadah ini ciptaan Wan Ahmad Rodhi Wan Muhamad, 21, terutama pada bulan puasa ini.

"Biarpun ia sesuatu yang baru, sambutan amat menggalakkan dengan permintaan yang semakin meningkat," kata Wan Ahmad Rodhi yang kini dapat menjual sehingga 200 keping sehari berbanding 60 keping pada minggu pertama bulan puasa di Bazar Ramadan Shahbandar di sini.

Beliau berkata murtabak maggi menggunakan bahan asas mee segera, isi ketam, telur, kubis, lobak merah dan bawang.

WanAhmad Rodhi berkata keistimewaan murtabak itu adalah pada sambal daging dan isi ketam, dan lebih lazat dimakan dengan sos cili dan mayonis.

Sekeping murtabak maggi berharga antara RM3 dan RM3.50.

Seorang pelanggan yang ditemui, Mohamed Fairus Nizam Mohd Zaid, 30, berkata: "Rasanya memang sedap, lain dari yang lain. Ini kerana ia mengandungi isi ketam serta mee segera."

13 di pulau perhentian - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


Gambar : Pemandangan <b>Di Pulau Perhentian</b> | ! AISYA HUMAIRA !

Posted: 09 Jul 2011 10:23 AM PDT

Hai semua, sihat ke??Da tido ke??Tak sangka ya, ada orang hot ngan entry bersih aisya..keke..Actually, semua yang tercatat dalam blog aisya adalah berdasarkan apa yang aisya tengok, baca & nampak.Kalau korang nak hot ke, nak cool ke itu hak korang laa..Korang nak comment pape pun, aisya tak kisah sebab masing-masing ada pendirian dan pandangan kan..So, respect laa pandangan satu sama lain ye...:)
Ok, bagi nak cool kan orang yang tengah hot..Jom layan beberapa keping photo sekitar Pulau Perhentian ya..Aisya ambik dekat fb kawan aisya Mcna...Jom layan..:)




Nota Aisya : Sangat jeles dengan mu naa, bilaa laa aku nak sampai sane..Da lama teringin gi Pulau ni..:)
Terima Kasih Sudi Singgah..:)

13 di ajil - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di ajil - Google Blog Search


2 KNOW ME IS 2 REMEMBER ME™: Laluan LPT Fasa 2 ke Pantai <b>...</b>

Posted: 26 Aug 2011 04:53 PM PDT

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan... =) - ni exit Bukit Payung, laluan harianku ke tempat kije,
maaf, gambonyer sipi² aje.. ;-P -
kepada semua perantau² yg ingin pulang beraya di kampung halaman,
Terengganu & kawasan sewaktu dengannya,
Laluan LPT Fasa 2 telah dibuka kepada kenderaan awam pada 22 Ogos 2011 
utk laluan dari Bkt Besi terus ke Kg. Gemuruh, berdekatan dgn Felda Belara..
susur keluar di Ajil, Bukit Payung & Telemong..  
kwsn² yg dikenalpasti biasanya mengalami kesesakan lalulintas 
seperti Jerangau & kwsn Batu Enam 
boleh dielakkan dgn menggunakan highway tersebut..
Semoga selamat sampai ke destinasi yg ditujui..

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

13 di jabor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di jabor - Google Blog Search


kluangdiamond: Aidil Fitri <b>di</b> celah &#39;kemenangan&#39; kapir..

Posted: 28 Aug 2011 04:39 PM PDT

Umat Islam Malaysia 2011 akan Beraidil Fitri di tengah-tengah 'kemenangan' golongan kapir yang makin menguasai politik dengan perpecahan Melayu Islam yang ketara dan isu murtad yang berleluasa. 

Ahli2  PAS Selangor protes terhadap Nik Aziz dan Khalid Gereja, potret Hadi Awang dikecualikan.

13 di pulau bidong - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di pulau bidong - Google Blog Search


IKHLAS SETIA: <b>Pulau Bidong</b> lokasi skuba yang menarik

Posted: 19 Jun 2011 09:35 PM PDT

Eksplorasi Pulau Bidong yang dirasmikan oleh Pengerusi Jawatankuasa Pelancongan, Kebudayaan, Kesenian dan Warisan negeri, YB Datuk Haji Abdul Rahin Mohd Said di Pusat Pelancongan Malaysia (MaTIC) Kuala Lumpur telah membuka ruang kepada pecinta alam mendekati pulau itu.

Program anjuran bersama Tourism Malaysia itu disertai 60 wakil media dan penyelam skuba dalam usaha memperkenalkan pulau berkenaan sebagai lokasi skuba yang sangat berpotensi di negeri ini selain pulau lain yang sudah terkenal.

Pada program berkenaan, Universiti Malaysia Terengganu (UMT) dan Tourism Malaysia telah memberi taklimat kepada peserta mengenai halatuju kawasan selam di sekitar Pulau Bidong dan pembangunan pakej hari selam yang diadakan.

Menurut YB Datuk Haji Abdul Rahin, Pulau Bidong merupakan sebuah destinasi warisan sejarah yang dahulunya digelar 'Little Saigon' penuh dengan kesan peninggalan penempatan ribuan pelarian Vietnam yang tinggal di situ.

"Pulau ini sangat sesuai bagi mereka yang ingin melihat lebih dekat kesan sejarah pelarian Vietnam di samping keindahan yang terdapat di sekitar pulau berkenaan.

Kira-kira 250,000 pelarian berada di kem-kem di pulau berkenaan sebelum ia di tutup pada 1991di mana pelarian ini telah dipindahkan ke negara ketiga seperti Amerika Syarikat, Kanada, Australia, Perancis dan ada yang balik ke negara asal Vietnam.

Di samping menjalankan kativiti di pulau peserta program turut di bawa melawat beberapa tempat menarik di negeri ini seperti Taman Tamadun Islam (TTI) di Pulau Wan Man dan Pasar Payang, Kuala Terengganu.

13 di kijal - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di kijal - Google Blog Search


Sheeszshira Shiraz Blog: Berbuka Puasa <b>Di</b> Awana <b>Kijal</b> Hotel

Posted: 22 Aug 2011 06:30 AM PDT


Shiraz baru je balik dari berbuka puasa di Awana Kijal Hotel dengan family...
Tempahan meja yang abah buat bersama En. Anuar tp org tu x datang pun so kami bersenang-lenang di meja bulat tanpa gangguan org ramai...
Haha sungguh tamak haloba...
Tak banyak gambar yg diambil sbb x sempat...Kite sampai pun dah dekat nak berbuka..Pastu beratur amek makanan...bergillir-gilir ambil makanan sampai lupa pada kamera yang tersergam indah dalam handbag...
Makanan pun boleh tahan la cuma tak banyak pilihan...Kalau tahun lepas ketika berbuka di Kelab Desa Rantau Petronas ada kambing panggang...Huiii sedap..
Buka puasa kat sini di ganggun suara budak2 nangis...Sakit kepala rasanya. Depan, belakang, kiri, kanan ada je budak yang mengamuk..Huhu...
Kelakar jugak tengok karenah diaorg ney...
>No picture about BERBUKA PUASA<

Suka Baca? Tak Susah Kan Untuk Komen Di Bawah

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved