ads

Ahad, 7 Ogos 2011

13 di setiu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di setiu - Google Blog Search


The Secrets I Keep U&#39;ll Never Know » BERSANTAI <b>DI SETIU</b> AGRO RESORT

Posted: 07 May 2011 06:30 AM PDT

semalam, tak tau nak lepak mana.. pantai macam dah selalu sangat.. so, bersiar siar and lepak lepaking kat Setiu Agro Resort je la.. boleh cycling, fish spa, paddle boat and macam macam la..

nak buat fish spa, tapi hujan T___T nak main paddle boat lagi la kan tak boleh T_______T  g lepak tepi swimming pool, nak mandi la konon tapi macam ramai gila semalam. cancel jugak T_________T

last last, balik dengan perasaan HAMPA..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

13 di hulu terengganu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di hulu terengganu - Google Blog Search


Promiscuous Boy: Program anak Angkat <b>di</b> Felda Mengkawang <b>Hulu</b> <b>...</b>

Posted: 17 Jul 2011 01:51 AM PDT


Siapa cakap hulu Terengganu tak menarik? bak sini nak cubit... huhuhu... baru-baru ni ak kena
ikut program kolej ak kat Felda Mengkawang... Mulanya ak ingatkan namanya Felda Mengkuang tapi tulah disebabkan tersalah maklumat pada awalnya... ehehehe... mcm2 aktiviti ak buat... sukaneka, ceramah, mcm2 lagi lah... pada hari pertama tu ak ingat lagi bangun jer buka pintu tengok putih kat luar... ak ingatkan ak mimpi lagi rupanya kabus la... tapi gilerr best... ak x pernah tengok g pemandangan yang mcm tu... memang terbaik arr... masa mula2 tito tu ak kekok skit sbb ak takut nak pusing2 sbb apabila ak berpusing-pusing ia kan mengeluarkan bunyi disebabkan oleh rumah kayu... tapi giler sejuk bila malam... best2... ini gambar separuh dulu ak upload nti selebihnya ak buat part2 kye...

nie time tengah rehat sebab penat gilerr mesin rumput... first time ak mesin
rumput tau... giler menarik... habis bergegar badan aku...

nie time tengah main bowling kelapa... team ak kalah sebab buah kelapa tu
mengelat...ahaha...

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

13 di kuala terengganu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


Lawatan Presiden ISMA <b>di Kuala Terengganu</b> | ISMA Terengganu

Posted: 01 Jul 2011 07:50 PM PDT

KUALA TERENGGANU, 1 JULAI 2011 – Presiden ISMA, Ustaz Abdullah Zaik telah meluangkan masa dalam satu sesi silaturrahim bersama ahli-ahli ISMA di Pejabat Aman Palestin, Batu 6, Kuala Terengganu. Walaupun memiliki jadual yang padat, Ustaz Abdullah Zaik telah turun padang untuk meninjau perkembangan aktivisme ahli-ahli ISMA khususnya di Terengganu.

Selain itu, sesi yang pendek ini telah dimanfaatkan oleh ahli-ahli ISMA untuk mendapatkan penerangan dan bertukar-tukar pandangan mengenai beberapa isu semasa yang berkaitan. Secara kesimpulannya, Ustaz Abdullah Zaik berpesan agar ahli-ahli ISMA di Terengganu terus beriltizam dengan amal Islami berdasarkan manhaj yang diyakini selama ini.

ISMA Terengganu ingin memberi penghargaan kepada Ustaz Abdullah Zaik yang sudi meluangkan masanya untuk bersama-sama ahli ISMA di Terengganu. Walaupun dalam tempoh masa yang sekejap, namun ia cukup untuk memberikan suntikan semangat untuk ahli terus bekerja demi mendokong kejayaan Islam yang kita impikan.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

13 di kerteh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

13 di kerteh - Google Blog Search


PGB & IRM rai penerima manfaat <b>di Kerteh</b> 31/7/11

Posted: 05 Aug 2011 01:58 AM PDT

by the administrator on August 5, 2011

Kerteh, 31 Julai 2011 – Bertempat di Surau Rantau Petronas, Petronas Gas Berhad (PGB), Kerteh, Islamic Relief Malaysia (IRM) telah menyampaikan bantuan kemanusiaan kepada penerima manfaat terpilih di kawasan tersebut sempena program "Ramadhan Relief: Show Your Care" (RR-SYC). Pihak PGB selaku penganjur majlis telah menaja 60 buah pek makanan kepada penerima manfaat terpilih.

Objektif majlis ini adalah sama seperti RR-SYC iaitu membantu mereka yang memerlukan dengan pemberian bantuan pek makanan. Di samping itu objektif tambahan majlis ini juga bertujuan menjalin kerjasama dengan pihak penaja terutama PGB. Program seumpama ini memberi peluang kepada penaja untuk menganjur dan bertemu sendiri dengan para penerima manfaat yang ditelah dikenalpasti oleh IRM. Rakan kerjasama iaitu NGO CAKNA, telah membantu mengenalpasti penerima manfaat di sana.

Program setengah hari ini telah dirasmikan oleh Pengurus Jabatan HRM, PGB, En. Rozlan Yaakob.  IRM telah diwakili oleh Ketua Bantuan dan Program, En. Kamarul Halim Sakrani. Sesi tazkirah turut diadakan dengan disampaikan oleh Pegawai Agama PGB, Ustaz Aidil.

Penyerahan sumbangan telah disampaikan oleh En Rozlan kepada 60 orang penerima manfaat. Rozlan turut menyatakan hasrat dengan wakil IRM untuk terus bekerjasama dengan IRM dalam menjayakan misi kemanusiaan pada masa akan datang.

Support Islamic Relief Malaysia
by clicking the buttons above

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved