ads

Jumaat, 20 April 2012

13 di kerteh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di kerteh - Google Blog Search


lidah: Jumaat <b>di kerteh</b> dan tersadai

Posted: 20 Apr 2012 12:31 AM PDT

minggu ni tak balik, saving duit. bulan ni kering, semua tiba-tiba macam nak kena bayar.
jumaat bermula dengan nyaman bila selepas subuh aku rushing ke pantai untuk tengok matahari terbit.
selesai matahari naik, ke Paka pula mendaki bukit bauk .
sumpah aku underestimate bukit bauk.
selesai panjat, sarapan + lunch , kemudian kereta tak boleh start sebab bateri habis tanpa sebarang simptom pon sebelum tu. nasib baik sempat sembahayang jumaat. last week dah musafir .
jumaat kat kerteh, tak productive seperti di kuala lumpur.
malam ni mesti budak-budak ni main futsal.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved