ads

Rabu, 26 Mac 2014

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


Berehat <b>di</b> PrinzPark Hotel, <b>Kuala Terengganu</b> | Dayang Deno

Posted: 22 Mar 2014 01:18 PM PDT

Alhamdulillah Forum berjalan lancar siang tadi^^ Sangat penat sampai tertidur lepas balik daripada Forum.. Sangat penat sampai nak ke kenduri rumah kawan pun tak larat dah.. Hari ni banyak sangat kenduri! Musim cuti sekolah.. Hehe

Btw kan, petang tadi my mum and abah ajak bermalam di PrinzPark Hotel.. Manjakan diri kat sini^^

Deno bernasib baik! Dapat bilik yang mengadap ke laut...  Dapat tengok view yang cantik sangat-sangat! PrinzPark ni bersebelahan dengan Terengganu Equestrian Resort (TER), tempat orang menunggang kuda.. So, kalau korang mai sini boleh la nampak orang tunggang kuda.. Tadi nampak ada orang photoshoot kahwin kat sini^^
Biliknya pun luas, inilah first time deno menginap kat sini. Cuma satu la, masa nak check in, services lambat. Yang lain rasanya ok la kot ^^
p/s: esok ke Kota Bharu! yeay! dah lama tak ke sana ...... terbayang nasi kerabu dengan ayam bakar...*OMG!!! tak sabarnya!*

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved