ads

Rabu, 25 Disember 2013

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


Sumai Hotel Apartment Murah <b>Di Kuala Terengganu</b> | Terbaek <b>...</b>

Posted: 18 Dec 2013 01:51 AM PST

Hotel Apartment Murah Di Kuala Terengganu – Tak sangka admin dapat pergi ke Terengganu selama 3hari 2malam yang di sponsor oleh Sumai Hotel Apartment.Alhamdulilah murah rezeki..Terima kasih Allah kerana tak pernah jemu berikan rezeki kepada hambanya..hehe seronok sangat ni…

Admin sebenarnya tak sabar nak pergi terengganu..sebab ada yang paling istimewa kt sane hehe…Tak dapat admin bayangkan kat sane nanti… :P

hehe…Jom kita tengok apa yang menarik kat Sumai Hotel Apartment ni :)

Semasa berada di sane nanti Sumai Hotel Apartment Murah Di Kuala Terengganu akan sponsor semua segala tempat dan makan kami..Semua ada 10 blogger yang terpilih dalam trip Kuala Terengganu hehe…dapat berkenalan lebih ramai blogger nanti..boleh kongsi pengalaman hehe…

Kalau korang nak datang Terengganu nanti ajaklah admin sekali ye..nanti boleh kita makan angin kt sane :P

lagipun admin tak pernah pergi sane..Ni kali pertama admin pergi.Best sangat rasanya…Lagi berape hari sahaja tinggal untuk admin bertolak ke sana… Kuala Terengganu Mu tunggu Aku datang hahaha…dah macam filem pulak…

Jangan lupa follow instagram admin ye pada 21hb ni hehe..

Instagram : fputra

Facebook : Farid Laham

Jangan Lupa Follow sambungan artikel ni ye..ada banyak lagi admin akan kongsikan hehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved