ads

Ahad, 7 Oktober 2012

13 di jabor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di jabor - Google Blog Search


Ke Kolam Renang Presint 6, Putrajaya Swimming Pool | defarhano <b>...</b>

Posted: 06 Oct 2012 08:01 PM PDT

Kolam Renang Presint 6 di Pusat Sukan Air Presint 6, Putrajaya
Setelah plan dan rancang akhirnya, Defarhano dan kawan-kawan ofis jadi juga meneruskan aktiviti belajar berenang di Kolam Renang Presint 6, Putrajaya... errr... belajar ke??? (",) so sweet...
Takdelah, kitorang pergi bertiga di kala seorang lagi tewas sebelum perjuangan bermula.Jadual penggunaan kolam renang ni kalau tak silap ada 4 sesi, kitorang guna sesi ke 4 dari jam 8.00 malam hingga 10 malam. Ini adalah kali kedua kitorang pergi ke sini. Kira setahun sekali lah... (",)
Tapi selepas ni perancangan nak pergi swimming pool ni lebih kerap lagi... harap-harap menjadi lah kan...

Maklumat mengenai Kolam Renang di Putrajaya
Harga Tiket

Tiket Masuk Dewasa RM2 / 2 Jam @ 1 Sesi

Tiket masuk Kanak RM 1 / 2 Jam @ 1 Sesi

Waktu Operasi
Sesi 1 : 9.00 pagi - 11 pagi
Sesi 2 : 1.00 petang - 3.00 petang
Sesi 3 : 5.00 petang 7.00 malam
Sesi 4 : 8.00 malam - 10.00 malam

Selain di Kolam Renang di Presint 6, terdapat juga
Kolam Renang Kompleks Kejiranan Presint 16, Kolam Renang Presint 9, Kolam Renang Presint 11.

Panduan Lokasi Jalan ke Kolam Renang Presint 6 Click Here

Komen Defarhano: Walaupun dah terlambat nak jadi atlet seperti Pandalela Rinong, tapi dapat jadi macam Malik Maidin pun jadi lah kan... HeHeHe... Next ada sesiapa nak join???

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved