ads

Ahad, 17 Julai 2011

13 di kerteh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di kerteh - Google Blog Search


~ Cahaya Hatiku ~: Baru Balik Dari Pasar Tani <b>Kerteh</b>

Posted: 07 Jul 2011 08:28 PM PDT

Zassssss......

express update dari rumah Mok Ngoh (Mak Ngah) di Kerteh.. Sib baik ada stremyx.. Boleh berblog..Tapi berebut dgn Fain plok..Ish...

Besor bapok.... tak ter-round!!!! Itu je yang boleh dikatakan.Memang sesak dgn org. Memang rambang mata. Baju-baju macam y dijual kat kedai pon ada..harga pon berbaloi-baloi...Yang geram sekali tgk shawl la...harga jauh lebih murah dari kat bandar Kemaman tu.. Shawl terkini harganya antara RM5-RM12..Mengikut jenis material.. Kalo kat Kemaman nun...standard regenyer RM 15 keatas... Rembat selai shawl td.. Dan makananya pon mmg byk & murah2... Td mmg tak tawaf habis pon..sebab mmg besor bapok kawasan tu.. Ishhh gerammmm... Cukup bulan ni nak datang lagi borong shawl kat sini.. Berbaloi-baloi... 

Picnyer???? Minah dari Scotland malulah nak ambik...Hehehee.. xdelah...sebenornyer saya ttinggal kamera kat rumah Mok Ngoh.. Sampai kena belebel dgn Abe Fain ni,,, Aikkkk...saper yang jadi blogger sebenornya??? Laki aku plok over x-cited ni.. 2nd time dtg sini msti ambik gambornyer nak interframe kat cni..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved