ads

Isnin, 20 Jun 2011

13 di chukai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di chukai - Google Blog Search


I AM A GIRL: Kemalangan <b>di Chukai</b>

Posted: 16 Jun 2011 12:40 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Kemalangan di Chukai. Semalam (15/6/2011) ada accident kat depan esso. Lori terbalik langor lampu isyarat. Ni ada gambar sempat ambik. rasa x dok orng cedera kot. Kurang pasti ...

Zalie Xzone&#39;s Site - Berada <b>di Chukai</b>...hujan macam salji....

Posted: 08 Jan 2007 03:26 PM PST

Hari ini aku berada di Chukai daerah Kemaman.Semalam sampai di Chukai lebih kurang dalam pukul 2 pm.Sepanjang perjalanan ke Chukai ...hujan agak lebat juga..nasib baiklah jalan kat area sini tak banjir.

So pukul 10:00 malam kerja-kerja software upgred pun bermula sehinggalah pukul 3:00 pagi.Sikitlag lebih kurang jam 9:30 pagi brieffing NVMS akan bermula..dan insyallah pertang ini aku akan run macro command untuk semua pelanggan di Chukai ini...

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Pusat Komputer Recon Terbesar: Pesta Komputer Recon <b>di Chukai</b> <b>...</b>

Posted: 16 Jun 2011 05:43 AM PDT

Menjual Komputer Recon :
Kami menjual komputer recon yang di-import dari luar negara, original HP, IBM, Dell, Samsung, LG, dll. Bukan barang-barang klon atau barang loose item .Pelbagai spec dgn harga termurah bermula dari RM 299.

Sasaran kami adalah orang luar bandar, orang kampung dan sesiapa sahaja yang kurang mampu untuk membeli komputer baru yang harga agak tinggi. Semua komputer yang kami jual diberi Jaminan Hardware selama 3 Bulan.

- Jualan secara PESTA KOMPUTER RECON di seluruh Daerah Terengganu.

- Jualan di Pusat Servis kami di Paloh, Jalan Kelantan.

Servis Komputer/Laptop :
Kami juga memberi perkhidmatan servis komputer/laptop rosak hardware, software dll, upgrade komputer/laptop.

*tidak menerima trade-in
*tidak menjual secara borong/dealer
*tidak menjual alatganti komputer terpakai/baru

Terima Kasih.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved