ads

Isnin, 20 Januari 2014

13 di batu rakit - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di batu rakit - Google Blog Search


Norain Yusoff: Sotong Celup Tepung <b>Di</b> Warung Pok Nong <b>Batu Rakit</b>

Posted: 16 Jan 2014 01:49 AM PST

..بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
Sotong Celup Tepung Di Warung Pok Nong Batu Rakit | Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Haa.. petang-petang nih, apa kata kita bercerita pasal makanan. Yelah.. makan petang.. hi-tea gitu.. Sebenarnya cite nih dah lama.. Tapi lupa nak update.. ekeke..
Ritu, Ain and the Geng Tomato, Safwanah, Muna dan Yah.. buat lah janji temu.. Girls day out.. Walaupun tak cukup korum, kami still juga jumpa untuk lepaskan rindu memasing.. hehee.. Buat pengetahuan smua, Geng Tomato nih, kawan Ain masa skolah menengah..
Skang nih, ada yang dah tunang, kawin dan ada yang dah dapat baby.. Alhamdulillah.. Semoga semuanya bahagia.. Walaupun masing-masing sibuk dengan kerja dan keluarga.. tapi still friendship tuh ada dengan berwhtasapp sampai ke malam.. ekekke..

Sotong Celup Tepung Di Warung Pok Nong Batu Rakit

Ok, tempat yang kami tuju jauh sikit dari Bandar Kuala Terengganu. Klu korang sedia maklum, ain memang orang Ganu.. hehe.. Kiranya klu dari Bandar Kuala Terengganu ke Warung Pok Nong di Batu Rakit nih, mengambil masa selama 30 minit. 
Jalan nak p senang jek, memang orang Ganu sedia maklum, Warung Pok Nong nih femes dengan Sotong celup tepung dan ikan celup tepung. Jadi sesape yang bercuti di Terengganu atau singgah kat Ganu nih, boleh lah p makan Sotong Celup Tepung yang sedap lagi ummpphhh! nih.. =)







Minuman seperti Ais Batu Campur (ABC), Ais Batu Jagung (ABJ) dan Air Kelapa memang tersedia kat sana.. Memang layan jek makan santai-santai dengan kawan-kawan.
Memang rindu nak makan Sotong celup tepung nih.. oh yeahhh~ tak sabar nak balik Ganu.. In shaa Allah, hari Isnin nih Ain dah balik Ganu, dan Alhamdulillah.. dah dapat keje kat sana.. So, pada kawan-kawan kat Ganu, wait for me.. dan kawan-kawan yang kat KL, i will miss you alls.. sobbsss :'(
Okies lah, selamat makan petang kepada semua.. adios~

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved