ads

Rabu, 17 April 2013

13 di pulau kapas - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di pulau kapas - Google Blog Search


Dikunjungi sahabat - <b>Pulau Kapas</b> - Jurnal Rozniza Ali

Posted: 24 Mar 2013 01:34 AM PDT

salam semua,

Agak lama jugak tidak bersiaran di blog ini. Al maklum la so many many many things happended lately since september last year.

By the way, I just coming back from winter weather place (Stirling). The cuaca so different dari Malaysia terchinta ni. Dan satu berita yang still on going kat Malaysia pasal kes Lahad Datu...

Cerita nyer nk bagi tahu, jumaat lepas (22 Mac 2013) sahabat aka jiran semada berumah tangga di Stirling ada datang melawat kami di bumi Terengganu. Kebetulan cuaca cantik, terik menghangat, kami bersetuju untuk merentungkan kulit yang tak berapa nak cerah ini di PULAU KAPAS.

Sahabat ini menetap di Stirling selama setahun and now dia org menetap di Sungai Petani, while the hubby work in USM.

Erm...

Last time empunya diri buat lawatan di Pulau Kapas is tahun 2001 or 2002 macam tu... Time itu darah manis sangat sangat... Yer la time belaja kat uni kan... gediks are there! Tutup bab tu...

As always layan gambar bukti menjejakkan kaki ke pulau kapas... Lama tak berjimba di sana, agak excited and syok jugak...

Berlatar belakangkan permandangan Jeti Pulau Kapas, Marang. Dari kiri: Puan zira, Ammar, Anas, Ummi  and kak  Nana (anak sedara napi aka nanny ammar n anas)

Dan speed boat... muka cuak budak dua ketul tuh....

Alhamdullilah, dengan kunjungan kawan-kawan dapat jugak kami tumpang bercuti... Misi masih diteruskan dalam mengejar, dikejar menyiapkan pengajian ini. InsyaAllah.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved