ads

Sabtu, 6 Oktober 2012

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


PaPa MiFz: Ikan Jerung <b>Di Pulau Perhentian</b>

Posted: 01 Oct 2012 04:43 AM PDT

As salam semuo...

Entry berkenaan percutian ke Pulau Perhentian PM terpaksa tunda lagi yer...kamera asyik jer tertinggal di rumah...huhu entry nih PM just nak share gambar ikan jerung yang di beri oleh salah seorang penduduk Pulau Perhentian yang PM jumpa ketika bercuti hari tuh...


Setakat baby shark pernah lah PM jumpo ketika bersnorkeling di Pulau Redang...tapi ini mother shark wor...nasib baik jugak maso pergi ke shark point tempoh hari tak terserempak dengan mother shark nih...kalau jumpo mesti kecut jugak lah perut di buat nyer...huhu wife PM kalau nampak pasti panik bangat di buek nyer...hehe

Di khabarkan ikan jerung di Pulau Perhentian nih mesra rakyat...tak kacau orang....dia tak makan daging manusia...hmm...ye ke?? boleh percayo ke?? tapi tuh la takdo lak dengar lagi pelancong kene gigit jerung kat Malaysia nih...musykil di buat nyer...

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved