ads

Jumaat, 13 Julai 2012

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


PeRCuTiaN PuTuS FiUS <b>Di PuLaU PeRHeNTiaN</b>...

Posted: 12 Jul 2012 11:26 PM PDT

Assalammulaikum...

Salam Bersahaja buat semua...

Tetiba jer terasa cam nak update plak blog hehehe... sorry lahs ebab dah terlalu lama aku meninggalkan dunia blogging...

Just nak update mungkin sebab rajin kot hahaha

Baru2 ni Geng Putus Fius ada buats atu trip di mana trip ni adalah di  organize oleh ahkak Gonjeng a.k.a Kak Heze... Trip ke mana??? Ke Pulau Perhentian...

Dah lama rasanya aku tak berjalan sakan (tak der lah sakan sangat kan hahaha) so memandangkan dah lama tak jumpa bebudak neh (katanya...) so aku decide nak join...

Date : 06/07/2012 - 09/07/2012

Khamis (05/07/2012)

Gegeh aku gie opis dengan memakai pakaian santai dengan beg cam public phone bergerak. Aku tengok dah cam nak g medan perang jew gayanya hahaha... semua barang aku sumbatkan dalam satu beg. Aku janji dengan Remy jumpa kat komuter Setia Jaya dalam kul 5.30 petang (pas abis kerja).

Si Remy plak kemain gegeh gie sebelum tu g Pyramid katanya wat rawatan rambut... semangat sungguh!!! So kami nek lah komuter sampai ke Hentian Putra. Berkumpul kat McD. Aku rasa kalau ada wat anugerah sampai awal confirm aku dapat sebab sampai2 jer non ada org key hahaha semangat sungguh!!! Aku dengan beg sandang si remy plak dengan beg AF hahahaha gegeh sungguh...

 Apa2 hal makan dulu key... lapo dari pagi tak makan kang dalam bas kebuloq... jgn nak feeling2 kononnya nek flight key....

Kedatangan :
1 & 2 : Aku & Remy : penat siot bawak beg hahaha
3. Kak Heze : dalam ramai2 org kat McD tu tak pasan aku ang kak hahaha
4. Nemo : orang jauh Nemo (sian dia katanya bas lambat.... elok bas sampai jer ko jer lah bawak bas tu nemo oiii hahaha... apa pun alhamdulillah ang selamat sampai..)
5 & 6 : Pojie & Wife : cantik rambut hahaha
7. Que : aku dah pasan dah budak nie masa dok ke hulu hilir depan pintu McD... cam kenai tapi nama lupa hahaha ilang ingatan kekdahnya hahaha... surprise katanya.... tak sangka dia join gak sebab dari Pahang tue... apa pun mekasih sebab sudi join...
8. Rhuddy : mamat paling bz dalam geng putus fius nie... susah giler nak jumpa... aku gie pun salah sebab dia arr hahaha
9. Nizam : budak kecik mengendong beg hahaha pssst ... sebenarnya kalu ikutkan beg ang pun dalam kategori beg AF kan tapi takut kena bahan kendong jer lah sepanjang perjalanan hahahaha
10 & 11 : Iz & Khai : budak baru (katanya hahaha) baru join kitaorg tu kawan si Que....
12 : Agen..

Masa ni masing2 dok memalu ... jgn tanya kenapa tak ajak makan McD lah kan hahaha... tapi malu pada yg tak kenal gie arr. Pastu dah cam rombongan Cik Kiah plak memasing dok angkut beg gie Hentian Putra plak...1st time aku nek bas 2 tingkat neh hahahah excited beb... dah lebihd ari 10 tahun x nek pengangkutan awam neh hahahaha cam jakun plak aku kan hahaha.. tapi malangnya tempat duduk kami cam bersepah plak... mmg kojaqqqqqq.... aku, rhudy ngan kak heze dok paling belakang adoaiiii malang betul dah arr bising siap pakej.... panas key!!!! pojie & wife dok tetengah (kira ok lah tu) si nemo & remy atas kepada drebar wakakakak mmg adventure depa... yang lain dok bawah.... mati kesejukkan lah depa sampai ada yg dok rembat langsir bas wat selimut wakakaka tu laaaa masing2 dok feeling duduk dalam saljikan x reti nak bawak sweater wakakaka

Ok t sambung citer gie... nak wat keje plak hehehehe sambil menyelam minum air uols....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved