ads

Jumaat, 23 Mac 2012

13 di seberang takir - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di seberang takir - Google Blog Search


Dunia Kecik Kami: Gara2 PS dalam semak <b>di Seberang Takir</b>

Posted: 17 Mar 2012 05:30 PM PDT

Selamat kembali bekerja ye kawan2 yang berada di pantai Barat + sape yang start keje ari Isnin.Hari ni me nak cter pasal tragedi yang berlaku disebalik kisah PS Wedding (outdoor) baru-baru ni.

Aritu kan me ade cter yang me ikut baba iqy buat PS kat dalam Rok atau semak. ANd keesokannya pon me join jugak PS opismate yang sorang lagi kat tempat yang sama. UNfortunately, tengah syok shoot, tetibe Iqy menjeritt....me nagn baba cepat2 gi kat rifqy.Actually, memang kami letak Rifqy dekat je ngan kami. Bile sampai kat die..pap ! auuwwwwwwww...sakit !!!! Rupenye ade PINGAT !! (oopssss...bukan pingat aka Piala tuhhh..) Me tak tau la dalam bahasa standard, binatang itu dipanggil ape?? hahahhaha....Dalam mase yang sama, me ngan babaIqy pon kene..Kene seekor sorang..Rifqy seekor, me ngan baba..Yang selamat adalah pengantin..Hadoiiii...

Menangis sakan la Rifqy.Tapi kejap je..Pastu ok..Huhuuu..kesian..Tuh la sape suruh bawak anak? Nak tinggal, rasa kesian..rase tak beshh..heheheheh....

** Korang pernah kena ke ? PINGAT !! Sakit kan ??hadoiii...bengkak jugak la tangan....
** Mase kecik me pernah kene tebuan ! Sakit yang amat !!

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved