ads

Isnin, 4 Julai 2011

13 di jabor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di jabor - Google Blog Search


My Life: ~~ hari minggu bersama my hasben~~

Posted: 03 Jul 2011 12:30 PM PDT

aSsalamualikum...

nk share psl hjung mnggu baru ni..

lps je blk kje..

( ari ahad pun kje ke dilla?? )..

sbrnye aku part time je dkt cmpny hasben aku..

cari duit lbh skit..he3..

trus ke rmh mak mertua aku..

sb hasben aku nk tampal tangki bocor..

smbl2 tnggu..

aku terlelap lah kjp...

pnt kje lah kate nye..he3

hasben aku kejutkan aku..

ckp..

ma.. jum g casting..

aku ngn mamai nye..

casting kt mne???

die ckp.. jum lah..

kte g casting ikn haruan..

lokasi di highway jabor..

sblm kwen aku slalu gak ikt die g casting..

ingt lps kwin nk pencen da ikt casting ni..

nk xnk ikt gak cz boring duk umah..

ni share skit pic mse my hasben n abg ipar p casting haruan..

tau x ape ank abg ipar aku pegang ni..

katak tu...

eeee..geli geleman..

berani die pegang..

siap wt main lg..

nk ambk pic katak p xbrp nmpk..

cz duk dlm botol..

ni lah umpan casting ikn haruan..


nk gak msuk pic aku ni..he3..

sbrnye aku xbape shat..

selsema..

lynnn je..hahaha


ni lah aktiviti 2 beradik ni...

die 2 org ni leh kate kuat mncing gak lah..

tp dieorg xlah taksub sngt..

smpai lupe ank bini ngn krja..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved