ads

Rabu, 19 Februari 2014

13 di kijal - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di kijal - Google Blog Search


BLOG TERENGGANU: 13 <b>di kijal</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Feb 2014 03:22 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG TERENGGANU: 13 <b>di kijal</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Feb 2014 03:04 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG TERENGGANU: 13 <b>di kijal</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Jan 2014 03:17 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG TERENGGANU: 13 <b>di kijal</b> - Google Blog Search

Posted: 31 Dec 2013 03:34 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG TERENGGANU: 13 <b>di kijal</b> - Google Blog Search

Posted: 27 Dec 2013 03:23 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Design Bilik - Deluxe Suite <b>di</b> Awana <b>Kijal</b>, Terengganu - Embracing <b>...</b>

Posted: 11 Sep 2013 08:18 PM PDT

Akhir bulan Julai lepas saya kena ke offshore sbb tiba2 ada kerja, dan terpaksa menginap di Awana Kijal sebelum bertolak esok pagi. Sebab last minute, hanya ada bilik Deluxe Suite, harga corporate rate ialah RM 550 including sahur (bln puasa time tu). Selalunya bilik yg kami dapat harga dalam RM 250 je.

Besarnya bilik dia, ada dua adjoining rooms.. Bosan duduk sorang2! Teringat masa kami dapat free bilik kat Palace of Golden Horses, konsep bilik nya macam ni jugak.

Jom tengok konsep bilik dia..



Nampsk macam furnishing lama, terutamanya langsir dia.. Tak suka langsir style berat camni tapi hotel takpe la..

Headboard katil style tak minat jugak .. :P



Ni adalah bilik yang lagi satu. Ada sofa, tv (ada dua tv, satu lg dalam bilik tidur), ada meja makan dan bilik air. Memang boleh jadi tempat tidur jugak sini kann..
Saya suka mirror belakang sofa tu.. Perasan tak ada full length mirror belakang sofa tu.. :)

Bahagian tv.



Ni toilet dalam bilik ruang tamu tu. Kecik dan susah sket nak ambil gmbr.


Yang ni pulak bilik air dalam bedroom. Macam biasa kemasan dia mmg style Awana Kijal. Sink besar granite style camni menjadi idaman utk bilik air nanti...hmmmm...

Ada cermin kaca to separate toilet dgn bilik air lain. Mungkin taknak basah kot. Cakap pasal basah, byk kali dah cakap dgn Hubby, I want a dry toilet.. Kena usahakan dan mungkin idea partition di toilet bowl dan bina shower box will help to create a dry toilet. Berangan je la dulu kan.

Sink. Haritu di expo Perfect Livin kami tengok banyak design tap, contohnya design tap dari brand Grohe and kebanyakannya ada valve yang let us choose air panas atau sejuk. To me that's overkill, i.e. tak perlu pun beli design camtu, kita bukan guna air panas. Tap2 dia cantik2 tapi mostly macam tu.

Tu sahaja laporan hotel yang pernah dan selalu dilawati iaitu Awana Kijal.



If you like this post or think it is useful, consider hitting the +1 button below, or Share :) Terima kasihhh

TOO GOOD TO BE TRUE: WW : Basah <b>Di</b> Resorts World <b>Kijal</b>

Posted: 24 Sep 2013 06:31 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]WW : Basah Di Resorts World Kijal. Posted by Ruziawati Yusof at 9/25/2013 09:31:00 AM · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to Facebook. Labels: JALAN-JALAN, MANDI KOLAM, MY FAMILY, RESORTS WORLD KIJAL...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved