ads

Rabu, 22 Januari 2014

13 di paka - Google Blog Search


URL Sumber Asal :- di paka - Google Blog Search

13 di paka - Google Blog Search


(3 Gambar) Kanak-Kanak 2 Tahun Mati Dibunuh <b>Di Paka</b> <b>...</b>

Posted: 21 Jan 2014 07:01 AM PST

Mayat seorang kanak-kanak perempuan dipercayai mati dibunuh ditemui dalam keadaan separuh bogel di dalam sebuah rumah kosong di Taman Permint Fasa Dua Seberang Paka semalam.

Mangsa yang dianggarkan berusia dua tahun ditemui di dalam bilik air oleh seorang pengawal keselamatan kira-kira pukul 3.30 petang.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner K. Manoharan berkata, pengawal keselamatan terbabit yang curiga melihat pintu utama rumah berkenaan terbuka membuat pemeriksaan sebelum terhidu bau busuk.

" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

GEMPAR…Kanak-Kanak Dua Tahun Ditemui Mati Dibunuh <b>Di Paka</b> <b>...</b>

Posted: 21 Jan 2014 06:02 AM PST


DUNGUN – Seorang kanak-kanak perempuan berusia lingkungan dua tahun ditemui mati dalam keadaan menyedihkan di sebuah rumah tidak berpenghuni di Taman Permint, Seri Paka Fasa Dua di sini, jam 3.20 petang tadi.

Mayat mangsa ditemui seorang pengawal keselamatan yang membuat rondaan di kawasan perumahan itu, sebelum terhidu bau busuk dari arah rumah berkenaan.

Pengawal keselamatan itu yang memasuki rumah berkenaan kemudian terkejut menemui mayat kanak-kanak berkenaan yang tidak berseluar dan berlumuran darah berhampiran tandas rumah berkenaan.

Pengawal kesekamatan itu kemudian melaporkan kepada majikannya sebelum membuat laporan polis.

Ketua Polis Daerah Dungun, Superintendan Ahmad Zailani Yaakob mengesahkan kejadian dan siasatan lanjut sedang dijalankan.

SEMENTARA itu Mynewshub.my difahamkan, kira-kira tiga hari lepas ibu mangsa telah membuat laporan polis berhubung kehilangan anaknya itu sewaktu berjumpa seorang rakan di sebuah restoran kira-kira pukul 7.30 malam.

Dikatakan dia hanya meninggalkan anaknya di dalam kereta kira-kira lima minit sebelum mendapati anaknya itu tiada dalam kenderaan tersebut.

kes bunuh rumah*RUMAH lokasi kejadian

Menurut sumber, ibu berkenaan juga memaklumkan pernah menerima ugutan daripada seorang lelaki berkaitan dengan masalah hutang. – Mynewshub.my

GEMPAR…Kanak-Kanak Dua Tahun Ditemui Mati Dibunuh Di Paka, Terengganu!http://mynewshub.my/wp-content/uploads/unnamed-32.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/unnamed-32-150x150.jpgMyNewsHub JenayahmyHangat

DUNGUN - Seorang kanak-kanak perempuan berusia lingkungan dua tahun ditemui mati dalam keadaan menyedihkan di sebuah rumah tidak berpenghuni di Taman Permint, Seri Paka Fasa Dua di sini, jam 3.20 petang tadi. Mayat mangsa ditemui seorang pengawal keselamatan yang membuat rondaan di kawasan perumahan itu, sebelum terhidu bau busuk dari...

DUNGUN - Seorang kanak-kanak perempuan berusia lingkungan dua tahun ditemui mati dalam keadaan menyedihkan di sebuah rumah tidak berpenghuni di Taman Permint, Seri Paka Fasa Dua di sini, jam 3.20 petang tadi. Mayat mangsa ditemui seorang pengawal keselamatan yang membuat rondaan di kawasan perumahan itu, sebelum terhidu bau busuk dari arah rumah berkenaan. <strong>Pengawal keselamatan itu yang memasuki rumah berkenaan kemudian terkejut menemui mayat kanak-kanak berkenaan yang tidak berseluar dan berlumuran darah berhampiran tandas rumah berkenaan.</strong> Pengawal kesekamatan itu kemudian melaporkan kepada majikannya sebelum membuat laporan polis. Ketua Polis Daerah Dungun, Superintendan Ahmad Zailani Yaakob mengesahkan kejadian dan siasatan lanjut sedang dijalankan. <strong>SEMENTARA</strong> itu Mynewshub.my difahamkan, kira-kira tiga hari lepas ibu mangsa telah membuat laporan polis berhubung kehilangan anaknya itu sewaktu berjumpa seorang rakan di sebuah restoran kira-kira pukul 7.30 malam. Dikatakan dia hanya meninggalkan anaknya di dalam kereta kira-kira lima minit sebelum mendapati anaknya itu tiada dalam kenderaan tersebut. <a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/kes-bunuh-rumah.jpg"><img class="aligncenter size-medium wp-image-231719" alt="kes bunuh rumah" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/kes-bunuh-rumah-300x224.jpg" width="300" height="224" /></a>*<strong>RUMAH lokasi kejadian</strong> Menurut sumber, ibu berkenaan juga memaklumkan pernah menerima ugutan daripada seorang lelaki berkaitan dengan masalah hutang. - <strong>Mynewshub.my</strong>

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved