ads

Isnin, 21 Oktober 2013

13 di paka - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di paka - Google Blog Search


sesi makan2 <b>di</b> medan selera ikan bakar <b>paka</b> - fucked up - Blogger

Posted: 10 Oct 2013 09:18 AM PDT








ok da abis tengok2 gambar. meh kite bercerita pulak

malam tadi kami berkumpul di medan ikan bakar paka, of coz la kat paka kan. kami tu refer pada pmt newwin yang bt keje kt petlin. skrg dalam proses start up or erti kate len hampir setel n hanya stanby je. ni pun senarnye xcukup ahli. makan2 ni hasil sponsor subcon.. yg sebelah hesan, org pgl monkey tu la orang yg sponsor. aku lupe name cine die ape. big thanks to PD New Tech. sebagai tanda penghargaan kate si ayol mase col aku magrib td. aku selaku pemakan sahaje. tak koser nk jd organizer. dan untuk mengelakkan diri kene bahan maka aku ajak la member (tu pun kene jugak). golongan minoriti cmtu la -_-

sesi perkenalan:
1) abg man (kamarulzaman) - safety supv
2) ali - chargeman
3) afiq - technician
4) bonat (asri saleh) - jit supv
5) ridwan - jit supv
6) kesavan - static supv
7) gobi - insulation supv
8) ayol (shahrul) - planner
9) mail (ismail) - scheduler
10) aslam - logistic supv
11) hesan - planner
12) black (azlan) - material supv
13) pak lah (abdullah) - driver
14) che wan (c.w. azizan) - static supv
15) mamat (w.ahmad zamany) - scaffolding supv
16) syukri - jit supv
17) bob zaki - jit coordinator

* yang xde kite abaikan aje...

makan-makan
masa kami sampai td, lauk2 dah terhidang tp nasi belum sampai. tunggu punye tunggu, last2 ratah lauk dulu. lauk mmg banyak sebab order tuk 33orang pmt. yang dtg sparuh je. jadinye makan lauk dulu, smpai nasik, makan lak skali lagi lauk dgn nasi... perut cap ape la sorang2.. kahkahkah

lauk2 boleh tahan sedapnye: nasi putih, pari bakar, siakap bakar, siakap 3rasa, siakap masak stim, ayam masak merah, bilis goreng, telur dadar, kerabu mangga, kailan ikan masin, daging black paper, tomyam campur, sayur ape xtau goreng tepung yg sgt sedap, teh o ais limau, kopi o ais, ais kosong (ade tertinggal ker) mau xpenuh meja kan.

#mentang2 esk cuti yer dak ^_^
#abaikan pic2 yang terlebih edit tu.. malas dah nk adjuz :p

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved