ads

Isnin, 7 Oktober 2013

13 di kerteh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di kerteh - Google Blog Search


Green World: 1st open house <b>di Kerteh</b>

Posted: 28 Aug 2013 06:54 PM PDT

Assalammualaikum...
 
Malam tadi g open house...mak aiii mcm2 ada...ter'over' mkn lagi...hihi..ye la sapa x suka makan kan..Msia kan terkenal dengan mcm2 makanan..sedap2..yg x boleh diubah of course la berminyak, bersantan, bergaram, bergula dan bermcm2 lg...yg ni kita x boleh ubah sbb da gaya hidup kita dari datuk moyang kita kan...pernah ke korg masak x guna minyak?rebus2 jek ke?..mesti x boleh nak telan kan tekak tu..lain la kita org Jepun, mkn makanan stim...

terima kasih tuan rumah sediakan makanan yg sedap2..ada pavlova, puding nenas, mee goreng basah dan mcm2 lg...sesekali mkn byk x salah kan..hihihi

Tapi bila balik rumah, mesti rasa menyesal mkn byk2...tp lepas ambil 3 biji alfalfa & 3 biji lecithin, rasa lebih selesa nak tidur...bangun pagi pon 'membuang' dengan natural..x de sakit perut..x de memulas2..x ada cerry berry...

Kalau aku travel pon aku akan pastikan alfalfa + lecithin sentiasa ada dlm handbag aku...

Kalau berminat, boleh sms / whatsapp aku di 014-6111513..TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA..


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved