ads

Sabtu, 12 Oktober 2013

13 di kemaman - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di kemaman - Google Blog Search


Hotel “Berhantu” <b>di Kemaman</b> | IEYLA.COM

Posted: 06 Oct 2013 06:34 PM PDT

yuhuuu….assalamualaikum sume…
monday blues kah???hurmm…sbb ari ni pakai biru kot..
korang??pkai kaler ape??org kate kaler pon ade pengaruh jgk dalam kehidupan seharian kite..
so…what is ur color for today???
better cari kaler yang ceria tuk mulakan hari pertama tuk minggu ni…
kalau saya?? PURPLE syok lg kot… :p

next week nak raye dah…baju raye dah beli??hiks..
eyh..macam lari plak dari tajuk kan…
so..what's ur plan this week???
sy dari last week membusy tahap xlarat kot..
so…today is the day la…
opppsss…what day??

TRIP ke KEMAMAN

starting today till hari Rabu sy akan ade di Kemaman…
xpasal2 g sne…banyak plak benda nak buat…
ngan briefing…ngan meeting..ngan presentation nye…aduyaiii…
yang benda tu sume dah prepare…
yang xprepare???ngeeee…

almaklumla…sy ni kalau duk sorang2 susah sket..hiks..
so,awal2 thu nak g sne je ktrg dah set siap2 ngan person in charge kat sne cari blik yg besar tuk ktrg tido rmai2..
hamik ko…siap dah…
yang lagi xleyh blah siap google xnak hotel mane…
almaklumla kan…hotel2 yang "famous" kat sne tu yang xnak g tu…hihi…

antara hotel yang "famous" kat sane…

Resorts World Awana (Awana Kijal)

ni antara yg sngt femes la…
kalau google sure jmpe yang ni kalau area Terengganu…
kemain menjoyah duk bace…pastu takut..hihi

tu la masalahnye…rajin sngt "menjoyah" cite2 entiti ni…
pastu mula la cuak xpasal2…
tapi I.Allah xde pape…
mak kate jgn mintak benda xelok…bace pape yang patot nak tido t…
so…doakan saya selamat pergi dan balik semula rabu nanti..
eheeemmm..ade yang rindu??hahahaha…

okla..nak settle pape yang patut before g jap lg…
bubye!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BEN ASHAARI: Bila tiba <b>di Kemaman</b> .

Posted: 12 Aug 2013 08:19 PM PDT

Wajib singgah beli sata dan otak otak ! Nasib baik masih dlm mood raya jd takde la byk gerai bukak..

Tapau skit utk org tua ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

MommieSafiyyahBlog: Pengedar Shaklee <b>Kemaman</b>

Posted: 24 Sep 2013 02:03 AM PDT

Anda ingin mendapatkan supplement Shaklee daripada mencari pengedar Shaklee Kemaman, Terengganu secara COD ?? COD Bukit Kuang, Cukai, Binjai, Cheneh, Kemasik, Kerteh, Paka?
Boleh dapatkannya hari ini daripada pengedar Shaklee di Kemaman, COD di kawasan Bukit Kuang, Cukai, Binjai, Cheneh, Kemasik, Kerteh, Paka daripada Puan Norfaziela Mohd Noor. Beliau sentiasa bersedia untuk memberikan konsultasi berterusan kepada anda. 
Norfaziela Mohd Noor (Puan Ziela)
EMAIL: zielaamin83@gmail.com
COD AREA: bukit kuang,cukai,binjai,cheneh,kemasik,kerteh,paka
Ingin turut serta menjadi pengedar, DAFTAR SEKARANG.

Hubungi pengedar Shaklee di Kemaman kami hari ini! Beliau juga membuat penghantaran ke seluruh negara!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved