ads

Sabtu, 14 September 2013

13 di marang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di marang - Google Blog Search


Raya Ketiga <b>di Marang</b> & Manir, Terengganu - Lya Colours

Posted: 19 Aug 2013 06:46 PM PDT

Sambung entry beraya kat kampung hari tu
Masa raya ketiga, yang paginya pergi nikah cousin kat Marang tu, ni petangnya pergi beraya. Beraya rumah cu, adik mama dekat Rhu Rendang, Marang
Ingat lagi last year beraya rumah cu, aku tak dapat makan sebab sakit perut,akibat minum ayaq gas. So masa sampai tu, tahan bau je. wuhuhuhuhu
Tapi balik kali ni, harus makan ! woih tak tahan cu dah la pandai masak
tuan dan puan besar tak kasi can duduk kat meja makan terus
cu masak kari ayam kampung, sayur goreng, ikan kerisi kot goreng, dengan ayam kampung goreng. cu kata ayam kampung tu ayam dara. woih sedap max !
mak lang, nonot, mak andak and adik bongshu
Then malamnya, lepas Maghrib tu, gerak pergi Manir, rumah cik enom, mama punya sepupu

woih tembun kau dah kenapa??

masa on the way nak p Manir, lalu depan Desa Murni ni. Baru bukak ke apa ni. Sebab tak pernah nampak pun. Ekeleh ko balik setahun sekali mana nak nampaknya. kahhhhhhhhhh. Esoknya singgah Desa Murni haha. Nanti aku up entry jugak



adik bujang and handphone cannot be separated

kuih raya sedap-sedap. pastu ada blueberry muffin. licin hoih. naga btol hahaha
baba dan cik ali. ni kalau dah sembang, apa pon tak bleh. tak habis sembang politik letteww

kat rumah sepupu mama, dia jamu nasi kuning, gulai ikan aye sedap sangat, kari ayam, rendang daging, karipap panas-panas
apehal adik aku dah macam aserehe dapat makan tu
mak aih selambak minah ni kat hujung meja

ni adalah ketupat palas yang di goreng. sedap max ! tak berminyak langsung. elok je garing. nyam !!

grup menyembang. baba, mama, cik enom dan cik ali. yang anak2 dan lain2 grup makan hahaha

adik aku ni datangkan la perangai pelik tu kang. behave ok rumah orang ni

yang behave sket dok main henponnnn manjang

amik gambar kenangan. jumpa pun setahun sekali harus la ada kenangan kan

to be cont. dengan lain-lain entry


lets klik !!

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved