ads

Khamis, 6 Disember 2012

13 di besut - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di besut - Google Blog Search


Syazwan Che Deraman: Red Velvet <b>Di Besut</b>.

Posted: 06 Dec 2012 04:51 AM PST

Nok dekat 4-5 hari jugok ambo dok die dale blog ni. Bukae apo, ambo tak berapo sihat bena 3, 4 hari nihhh. Keh main futsal lah nih, dae ore ajok main gakkk, haaaaa, tok kabar ingat doh, streching pong tok, warm up pong tokkk..ore suruh masuk court, kito pakat masok jahh, mugo team student ambo pilih doh. Pastu mula lah, raso nok reboh maso main, dale perut ni gak, seroo panah semacce jahh..Aaahhh, tok kiro, selagi tok reboh, ambo nyepak kot mano mano pong..
Ambikk nok, 2 hari lepah tuh, nak jalae pong payoh..habis urat badae sero terik jah, dari tapok kaki, naik pah betihh, gi pah poho, punggung pon sero sakit, naik pah pingge, pastu ngesuttt kat atas belakae..tamboh pulok nge sakit tekok nge jerawat dale telingo..sakit sakit...ambo demae koott..bad mood jah, adik masuk bilik ata baju pong ambo marohhh..dek pong tok ketuk bilik maso masuk..ambo tokleh bena ore lagu tuh.
Nok royak bendo ni, hari tu, ambo ado odar kek red velvet. nok bui ko Shuhada, lamo jamae doh dio nok..sebelum ni, ambo gi cari rato rato kat kedai kek, ore jual kek pon pelik, gonamo kek red velvet, hooohh, mari angin sungguh, tok kae ore jual kek pon tok kenal namo kek, kek angry bird jual pulokkk!!..baso gong...dok lamo lepah tu, baru ambo sedar, kek goni ore tok jual kedaii..ore buat di rumoh jah..kironya homemade laaa..hoooooo..gitu..pah gak, dale kapong ambo ni, ado ko ore nego kek?
malu bena nok tunjuk gambar ado i love you ni..jange suko ko ambo deh..sedaakkk.
Suko bena dio make kek goni. Ambo make tigo jahh..13 lagi ko dio sore..gilo kek doh gewe ambo nihh..memea pesen dio dohh..bab kek gakk, nombor satu..mujur gilo kek, kalo keno ko hok gilo beg beg mahal, baju mahal mahal..pah ko ambo jadi giloo..hahahahha..Hok mano sero nok tepoh nge make kek baldu meroh ni, kalo sero dok area besut ko, pasir puteh ko, koto bharu ko, adik kakok buleh singgoh blog.
http://amalia-chocolate-cupcake.blogspot.com/
sero sedak pulok tulih gini..sero buleh lepas semo.tapi sie kokre lain la hok nok baco. 
pahae dok?
sekali sekalo tok apo dok?

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved