ads

Rabu, 4 Julai 2012

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


Premium Beautiful by Cik Cida: i&#39;m gonna be at K.<b>Terengganu</b> this <b>...</b>

Posted: 03 Jul 2012 08:24 AM PDT

this coming saturday syida dengan partners akan berada di Kuala Terengganu 1 malam utk menghadiri Green Leaders Group Seminar!
wahhh xsabar rasanya nak jumpa bisnes partner area pantai timur :) and alang2 dah lama tak kesana, boleh la pusing pasar payang dengan mam nasi dagang jap, lepas rindu! dulu syida studi dekat uitm dungun. seriously rindu sangat2 time blajo dulu2 ;) 
the seminar will be held at Ri-Yaz Heritage, and we gonna stay there too.. siapa yang ada area sana nak dptkan Free Trial or nak tau mcm mana nak generate 5figures income dengan Premium Beautiful corset online do pm syida k. tak rugi pun dengar dulu mana tau boleh pakai Free utk raya nanti ;) cfrm raya dengan puas hati! bonus masyukkk + body meletop! ;)
kat sini lah kiteorg akan stay..
RI-YAZ Heritage Resort & Spa K.Terengganu!
i love the swimming pool so much! lucky me sbb en suami booking bilik facing pool yeay! haruz bawak bikini eh sorry mane de haha.. bawak swimming suit sopan laaa ;)
let's meet up.. chit chatting.. makan2.. lepak2.. alang2 dah kat sana kan.. boleh bawak kiteorg makan nasi dagang ke ;) 

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved