ads

Isnin, 12 Mac 2012

13 di marang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di marang - Google Blog Search


episodes of our life..: ..senja <b>di Marang</b>

Posted: 03 Feb 2012 04:15 AM PST

Ada 1 hari di mana kami bergegas pulang ke Kota Bharu kerana hal keluarga. 1 hari maksudnya di sini memang within 1 day. Tolak kul 7.30pm, balik kul 12.30tgh hari ke esokkan harinya ke Temerloh. Kali ini kami pulang ikut Terengganu, sebab musim tengkujuh. Takder selera nak ikut Gua Musang. :)
Setiap kali balik, dinner adalah wajib di Marang, Terengganu. Nak cakap lelebey pun aku tak tahu tempat situasinya di mana ekzeklinya. Sebab cuaca yang suam2 gitu. Kabus jer.. hujan jangan cakap la.. all the way.  Singgah di Marang yang banyak kedai2 berderet tepi pantai tuh.



 Makan kat sini adalah berbaloiiiiii... Ikan fresh! Harga reasonable! Menu was Ikan Merah Bakar dengan sambal, sotong goreng tepung, sup tulang, air milo 2, air fresh oren dngan air suam 2 (sibuk air suam pun nak masuk menu... hehehe Di tambah dengan angin sepoi2 bahasa dari laut.. wah wah wah bestnya...

Aku dah suspect reganya confirm RM60 RM70 nih.. sekali suh kira ko.. dia cakap, RM47! Tanjat boboiyot tau! (Sambil tangan atas bahu) Terkujat den. Dah la fresh, sedap! Memang sedap ok. Mr Lucky sangat cerewet orangnya when it comes to food. But he gave 2 thumbs up! Itu pun nak bagi ibu jari kaki dia.. tapi aku kata biarlah yang.. biarlah yang sudah tuh sudah la... hehehhehe

p/s: giler terliur kembalik biler mengenangkan kesedapang food ituuuu... uwaaaa yangg jom kita ke marang minggu nih.. kompemesyen kena lempang dari kiri cepppaaattt gerakkkk.. kiri kanan kiri kanan... T_T


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved