ads

Khamis, 29 Mac 2012

13 di jerteh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di jerteh - Google Blog Search


afasz.com: Mood Balik Kampung @ <b>Jerteh</b>, Terengganu

Posted: 07 Mar 2012 04:03 PM PST

Pagi ni aku akan gerak balik kampung halaman, tempat kelahiran aku di Jerteh, Terengganu. Ada kenduri sepupu aku. Aku dah set beberapa auto post entry untuk beberapa hari sepanjang aku di kampung. Nanti dah berkenduri mesti tak sempat nak publish entry. Line internet kat sana pun tak kuat mcm Unifi di umah aku.wakakakaka ~ Semalam aku layan 4 drama sekali ! Unifi memang best ~
Ni la kampung aku. Serba kuning seperti "Cik Emoticon" ku.

Doakan kami selamat pulang ke Jerteh , semoga majlis kenduri sepupu aku berjalan lancar & kami selamat pulang ke Bandar Baru Bangi Ahad ni k.
*Mesti aku tengah tido dalam keta. Aku tido kul6pg tadi.haha! Layan 4 Drama tu~

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved