ads

Khamis, 16 Jun 2011

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


aLw!z b3 my baby: Malam Terakhir <b>di Pulau Perhentian</b>...

Posted: 13 Jun 2011 01:59 AM PDT

alahaii... berjanggut betul nak abiskan entry Cuti² Perhentian nih. T_____T

malam terakhir, seperti biasa dinner di Mama's Kitchen! memang terbaikkkk makan kat sini... kalau korang datang Perhentian Kecil, sila lah singgah di sini! layanan tiptop-makanan sedap!

si hadif, siang malam keje die main pasir je lah!

untuk hadif! tapi die tak makan pong..

amik bbq set lagi.

udang bakar

sotong bakar! sotong ni saya makan sorang jek! Mr. K memang tak makan sotong, so memang tak abis lah sotong ni.. huhuhu..

dapat free gift lobster.... 1st time makan nih!

total makan malam tu RM35... memang sangat puas hati!!! Mama's Kitchen terbaik!

p/s : dari Perhentian kami ke Kota Bharu pulak... sebab flight malam, so sempat jalan² kat Bandar KB.. nanti i story yek... 

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG TERENGGANU

Copyright 2010 All Rights Reserved