Ahad, 9 September 2012

13 di kuala berang - Google Blog Search

13 di kuala berang - Google Blog Search


Melayan Nafsu <b>Di Kuala Berang</b> | Hidup Biar Sedap

Posted: 29 May 2012 07:41 PM PDT

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the 'wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description

Posted with WordPress for BlackBerry.

Post Lain Yang Berkaitan:

  1. Pemalu Yang Tak Malu
  2. Away From Keyboard Not Keypad
  3. Mama, Along Yang Buat….
  4. Tak Timbang, Dia Cakap Lapan Puluh Sen
  5. Kebiasaan Yang Diwarisi

Apa Jadi Dengan Pembinaan SMK <b>Kuala Berang</b>?

Posted: 12 Aug 2012 07:51 PM PDT

HULU TERENGGANU – Rakyat Kuala Berang khususnya dan daerah Hulu Terengganu amnya tertanya-tanya, apakah yang telah menyebabkan pembinaan Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Berang di sini, terbengkalai.

Menurut Setiausaha PAS Kawasan Hulu Terengganu Haji Muhyiddin Rashid, beliau dimaklumkan kontraktor pembinaan sekolah tersebut telah 'cabut lari' kira-kira tiga bulan yang lalu.

"Saya dimaklumkan, kontraktor dan punggah semua barang dan tinggalkan tapak pembinaan tiga bulan yang lalu, kita (PAS) harap ada penjelasan dari pihak berkenaan,

"mengapa pembinaan Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Berang  di atas Lot PT 7274, Hulu Terengganu, Terengganu,"ujarnya.

Haji Muyiddin yang juga Timbalan Pesuruhjaya 2 PAS Negeri Terengganu berkata demikian ketika ditemui selepas program meraikan anak yatim 'Masih Ada Yang Sayang' di sini pada Sabtu 11 Ogos.

Berita lanjut menyusul>>>

Komen:

AQILAHAIQAL : OurPrideOurJoy: expo <b>di Kuala Berang</b>

Posted: 16 Jun 2012 08:31 AM PDT

Weekend kalau x pegi mana2 memanglah boring sangat2
so, petang tadi ibu ajak ayah ke Kuala Berang sebab ada expo
dah seminggu pun expo tu, cuma ibu je xtau..
Kak G (anak sedara) yang bagitau...
Lepas asar kita bertolak ke Kuala Berang...
Sampai2 je, big wheel yang along & farah nampak dulu..
terus kata nak naik big wheel tu...
nak naik, kena beli token..1 token berharga RM3 
So, ibu, along & farah naik kena charge RM9..
nampak kecut je kan muka along masa round pertama naik atas
 adik pun takut jugak
ibu pun sama
tingginya...seram gak masa mula2 naik..

lepas 2,3 round x takut dah..

 siap nyanyi pulak..

pas naik big wheel, nak naik train pulakkk...another 2 token..

ayah menunggu anak2 naik train
ibu shoot tudung2 kat belakang tu sebenarnya
anak2 ibu yang sihat dan bulattt

 
pas naik train, nak naik benda ala ni pulakkk...another 2 token.. along naik motor 
adik naik kuda

basikal pun ada jual kat expo nih..
berkenan sungguh ayah kat basikal2 nih...
tp nak beli x boleh sbb anak2 x pandai main lagi...
sabar ye ayah....
 mainan apa ntah lagi...
jumpa lak permainan nih...another RM6 untuk 2 orang..





penat main, nak mainan lak..bukannya nak air..haisshh..
siap testing tuh..akhirnya dapat gak mainan telepon nih..
itu dia mainan along...
adik pun dapat gak...
 sampai umah, sambung main..mandi x lagi...
ibu pun x lepas peluang cari2 yang berkenan...RM50 sehelai..ok la..saje nak try pakai..
tengok orang pakai canteekk...


 juga tudung bawal patern baru ni...RM15 sehelai..

lepas maghrib, anak2 pun keletihan dan tido sudah.....
sekian....

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads