Rabu, 5 Mac 2014

13 di paka - Google Blog Search

13 di paka - Google Blog Search


punca kematian adik nursyafiqah 2 tahun <b>di paka</b> <b>...</b> - ammboi dot com

Posted: 06 Feb 2014 04:49 AM PST

Terkedu ammboi apabila terbaca status Facebook yang menceritakan punca sebenar kematian adik Nursyafiqah Abdullah yang baru berusia 2 tahun ditemui mati dibunuh dalam keadaan mengerikan di Taman Perumahan Permint Seberang Paka, Terengganu pada 21 Januari 2014 lalu.

" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

Menerusi status berkenaan, arwah bukannya mati dirogol tetapi anak kecil itu mati dipijak bagi mengeluarkan pil kuda yang dipaksa ditelan arwah oleh lelaki-lelaki bahlol sebelum kematiannya. Perut Nursyafiqah dipijak selepas arwah tidak muntah-muntah sekalipun selepas diselamkan kepalanya ke dalam sungai. Usus arwah yang terkeluar kemudiannya dipotong untuk mengeluarkan pil kuda berkenaan.

Nursyafiqah Abdullah

Dibawah ammboi kongsikan status FB berkenaan yang dipetik dari Mynewshub:

punca nursyafiqah di bunuh di paka dungun

Sejauh mana kebenaran cerita ini tak dapat dipastikan namun satu yang sahih, pembunuh adik Nursyafiqah sememangnya iblis bertopengkan manusia. Tujuan ammboi kongsikannya adalah untuk sama-sama kita doakan agar pembunuh adik Nursyafiqah segera dikenakan hukuman yang setimpal. Selain itu, sama-sama kita sedekahkan AL-FATIHAH buatnya.

Tags: , , , , ,

Category: INFO SEMASA

ads