Khamis, 21 Jun 2012

13 di marang - Google Blog Search

13 di marang - Google Blog Search


Rakaman video ceramah Mat Sabu <b>di Marang</b>: Apa hal bunuh <b>...</b>

Posted: 26 May 2012 08:15 PM PDT

13 di kemaman - Google Blog Search

13 di kemaman - Google Blog Search


Rafizi bertanding di Pandan? Kenapa tak <b>di Kemaman</b>? ~ Mesin <b>...</b>

Posted: 21 Jun 2012 05:17 AM PDT

Beberapa hari lepas aku terima SMS dari nombor 017-39***66 berbunyi begini:

"RM0. Tinjauan Pendapat Umum PRU13 - Pada pandangan anda parti mana & apakah ciri2 calon yang akn menjadi pilihan anda untuk mewakili Parlimen Kemaman, Terengganu. TK."

Aku tak kenal nombor si pengirim dan aku tak pasti pihak mana yang menghantar SMS tersebut. Jadi aku abaikan sahaja tanpa memberi sebarang jawapan. Aku cuma jawab dalam hati saja dan kalau dalam hati hanya aku dan Allah sahaja yang tahu.

Sebut pasal Parlimen Kemaman, aku yakin BN akan mengekalkan Shabery Cheek di sana. Lagipun khabarnya beliau pun dah all-out turun padang di kawasan berkenaan bagi memastikan beliau kekal jadi pilihan rakyat Kemaman. Dan aku percaya peluangnya cerah memandangkan Kemaman adalah fix deposite BN di Terengganu.

Cuma aku tertanya-tanya juga, kenapa Rafizi Ramli anak jadi bandar Chukai, Kemaman tidak mahu bertanding di sana dan menghadapi Shabery? Kenapa beliau disebut-sebut untuk bertanding di Pandan, Selangor dan nak menentang bekas Presiden MCA, Ong Tee Keat pulak?

Apakah kerana peluang Rafizi di Kemaman memang sangat tipis berbanding di Pandan yang majoriti pengundinya bukan Melayu? Atau kerana Rafizi sedar dia tidak dikenali sama sekali di Kemaman berbanding di Selangor. Maklum, sejak jadi CEO di pejabat Penasihat Ekonomi Selangor (Anwarlah tu), namanya menjadi sebutan rakyat negeri ini.

Petang ini aku dapat tahu Rafizi sudah meletakkan jawatan sebagai CEO di Pejabat Penasihat Ekonomi Selangor atas alasan penat nak urus perihal negeri Selangor dan parti. Dalam PKR beliau bertindak sebagai Pengarah Strategik parti.

Tapi khabarnya peletakan jawatan Rafizi ada kaitan dengan sengketa antara tim Azmin Ali dan tim Khalid Ibrahim dalam pentadbiran kerajaan Selangor. Azmin dikatakan tidak berpuas hati dengan Faekah yang "terlebih sudu dari kuah" dan mahu dia letak jawatan. Sedangkan semua tahu Faekah adalah orang kepercayaan Wan Azizah dan kedudukan beliau di pejabat MB juga ada lobi Wan Azizah.

Hemmm... Eloklah gaduh-gaduh. Tapi orang UMNO tolong jangan komen apa-apa. Jangan masuk campur. Mari kita pakat ramai-ramai tengok dan dan tepuk tangan kuat-kuat. Heee....

13 di kerteh - Google Blog Search

13 di kerteh - Google Blog Search


Menyampaikan Ceramah Penerangan Rakyat <b>di Kerteh</b>

Posted: 16 Jun 2012 08:59 AM PDT

0

Hulu Kelang, 16 Jun 2012 – Saari telah diundang untuk menyampaikan ceramah penerangan rakyat anjuran Majlis Tindakan DUN (MTD) Kemasek yang telah diadakan di Dataran Pasti Ar-Rahman, Kg Baru Kerteh, Kemaman.

Pengarah MTD Kerteh, Hj Alias Abd Rahman menyampaikan ceramah beliau mengenai tarikh pilihanraya yang tidak kunjung tiba disebabkan pelbagai isu yang tidak mampu dijawab oleh Pentadbiran Umno-BN

Bekas Setiausaha Parti Gerakan Kelantan, Cikgu Lau Chin Chua yang kini bersama DHPP Kelantan menyampaikan ceramah beliau menceritakan pengalaman ketika bersama parti BN selama 24 tahun

Saari menyampaikan ceramah beliau mengenai perbezaan pentadbiran Pakatan Rakyat di Selangor di mana rakyat dapat merasai hasil kekayaan negeri berbeza semasa pentadbiran Umno-BN

Sebahagian penduduk Kerteh yang hadir mendengar ceramah yang disampaikan

13 di bukit besi - Google Blog Search

13 di bukit besi - Google Blog Search


Tudung Terkini Dari Khaylaa Hijab Online | <b>Bukit Besi</b> Blog

Posted: 10 Jun 2012 08:18 AM PDT

Tudung terkini 2012 kini boleh didapati daripada blog Khaylaa Hijab yang menawarkan berbagai jenis rangkaian tudung untuk semua muslimah yang masih mencari fesyen Islamik terkini.

Khaylaa menawarkan berbagai jenis tudung terkini seperti printed shawl daripada jenis kain cotton yang berkualiti tinggi dengan rekaan yang terbaru dan cantik serta sesuai untuk di pakai oleh semua muslimah di Malaysia.

Sila layari blog Khaylaa Hijab online untuk keterangan lanjut.

Carian Popular Terkini:
 • tudung terkini
 • fesyen hijab terkini
 • tudung terbaru jun 2012
 • tudung
 • tudunng terkini
 • fesyen tudung terkini
 • tudung fesyen 2012
 • terbaru 2012
 • shawl terkini 2012
 • fesyen tudung online

Related posts:

 1. Khaylaa Hijab Online
 2. Lelaki Kacak Dari Mata Lelaki Tak Kacak
 3. Proton Preve Kereta Nasional Terbaru
 4. Pameran Automotif Proton Power Of 1
 5. Penyata Gaji Online Untuk Semakan Slip Gaji 2012

ads