Khamis, 7 Jun 2012

13 di marang - Google Blog Search

13 di marang - Google Blog Search


Rahman Bakar Blog: Aktiviti YBS DARB <b>di Marang</b> 12 Mei 2012

Posted: 12 May 2012 03:46 AM PDT


Assalamualaikum wbt.. Dibawah ini adalah gambar yang sempat diambil dan dimuatnaik acara pada 12 Mei 2012.


Menganugerahkan Selempang Mahaguru Pendekar kepada Guru Silat Utama Pak Wahab sempena Perasmian Hari Penyampaian Sijil Tamat Latihan dan Pelimau bagi para pesilat di Kg Alor Ketitir anjuran Persatuan Warisan Kebajikan Melayu Islam Marang pd 12.5.2012


Bergotong royong hapus musuh tanaman d kg Banggol Tokku pada 12.5.12. Lebih 300 ekor tupai telah ditembak mati. Semoga hasil tanaman mereka terutama durian dan duku Terengganu yang masyhur itu meningkat hasilnya.

13 di hulu terengganu - Google Blog Search

13 di hulu terengganu - Google Blog Search


Stadium mini akan dibina <b>di Hulu Terengganu</b> | Informasi Dot My

Posted: 12 Feb 2012 12:59 PM PST

HULU TERENGGNU – Sebuah stadium mini akan dibina di daerah Hulu Terengganu dalam usaha mengembangkan bakat sukan di kalangan belia dan mengelak mereka daripada melakukan gejala yang kurang sihat, kata Menteri Besar Datuk Seri Ahmad Said.

Beliau berkata kerajaan negeri telah meluluskan peruntukan sebanyak RM1.5 juta untuk kerja-kerja menambak tanah bagi tapak stadium berkenaan.

"Kita minta tender dikeluarkan segera kerana untuk mementapkan tanah memakan masa juga," katanya di sini.

Ahmad berkata kerajaan negeri telah mengenal pasti kawasan seluas lebih 10 hektar di Kampung Paya Besar di sini untuk pembinaan stadium itu.

Beliau berkata kos pebinaan mini stadium itu setakat ini belum dapat dipastikan dan ia masih dalam proses mereka bentuk.

"Kita perlu mengambil masa sebelum membina stadium kerana bimbang berlaku sesuatu yang tidak diingin sekiranya tanah tidak mantap," katanya.

Ahamd berkata setakat ini Kemaman dan Besut sudah memiliki stadium mini masing-masing tetapi kedua-dua stadium itu sudah lama dan tidak sesuai lagi dengan keadaan sekarang.

Beliau berkata sukan adalah satu cabang yang diberikan perhatian oleh kerajaan negeri bagi melahirkan generasi cergas dan sihat.

"Kita harap ramai lagi atlet-atlet sukan yang berwibawa akan dilahirkan di daerah Hulu Terengganu dengan adanya mini stadium ini," katanya.- Bernama

GD Star Rating
loading...

Number of View :196

Incoming search terms:

13 di pulau perhentian - Google Blog Search

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


PENGHUNI GUA: IKAN NEMO <b>DI PULAU PERHENTIAN</b> !!!!!!

Posted: 07 Jun 2012 11:56 AM PDT

,
INILAH KEHEBATAN IKAN NEMO DAN DUNIANYA. AMAT CANTIK, GARANG, MANJA , TANGKAS DAN PENYAYANG. IA ADALAH AMAT BERSIKAP PELINDUNG. SETIA PADA PASANGAN DAN AMAT JINAK. ITULAH KEHEBETAN IKAN NEMO DAN DUNIANYA. WOW........WWWWWWW............... GHAIRAH DAN KADANG KALA PEMALU.....

13 di jerteh - Google Blog Search

13 di jerteh - Google Blog Search


Saksikan Angin Perubahan Pada Program PGU DUN <b>Jerteh</b>

Posted: 06 Jun 2012 11:31 AM PDT

Majlis Tindakan Dewan Undangan Negeri (MTD) PAS Jerteh akan menganjurkan program PGU (PAS Ganti UMNO) selama tiga hari pada 7, 8 & 9 Jun 2012 (Khamis hingga Sabtu) bertempat di Dataran PUSTAK, Padang Luas, Jerteh.

Program ini adalah kesinambungan daripada usaha kita untuk memperkukuhkan keyakinan masyarakat terhadap kesungguhan PAS mengambil alih teraju pemerintahan kerajaan negeri selepas PRU13 akan datang.

Sekretariat PGU telah menyusun program kali ini dalam konteks yang dikira lebih terbuka. Program penerangan melalui ceramah disusun tiga malam berturut-turut disamping kuliah Dhuha dan Kuliah Maghrib Perdana. Ceramah motivasi pilihanraya khusus untuk muslimat juga turut diadakan.  Di samping itu acara-acara seperti persandingan futsal pemuda, ziarah, pertandingan larian pemuda, pertandingan mewarna, memancing dan sukan keluarga pasti akan memeriahkan sambutan kali ini.

Pihak penganjur juga akan menyediakan juadah makan tengahari kepada masyarakat dan rakyat pada hari terakhir (Sabtu, 9hb Jun di tapak program).

Sehubungan dengan itu, bagi pihak urusetia, saya menjemput dan mempersilakan seluruh masyarakat untuk bersama-sama ke program tersebut bagi menyaksikan sendiri angin perubahan yang sedang berlaku khususnya di DUN Jerteh. Insya Allah satu pengisytiharan "Selamat Tinggal UMNO" akan dibuat secara beramai-ramai di hadapan YB Dato' Seri Tuan Guru Haji Abd Hadi Awang, Presiden PAS.

Beberapa tokoh dan pimpinan telah diundang untuk mengisi slot ceramah dan kuliah, antaranya YB Mohd Taufik Abd Ghani (Pesuruhjaya PAS Negeri Sembilan), YB Senator Dr. Johari Mat, YB Tian Chua (PKR), Ustaz Hassan Abd Razak (Pegawai Khas Menteri Besar Kedah), ustaz Zulkarnain Hassan (KIAS), Sdri. Aiman Atirah Al Jundi (Ketua Penerangan DMP Pusat), YB Dr. Alias Abd Razak (TPJ PAS Terengganu), ustaz Kamaruzzaman Abdullah (Naib Ketua DPP Terengganu) dan selebriti /artis terkenal Aishah.

USTAZ WAN AZHAR WAN AHMAD
YDP PAS Kawasan Besut
Merangkap Pengarah MTD Jerteh

Komen:

13 di chukai - Google Blog Search

13 di chukai - Google Blog Search


Surau Kg Jaya: TAN SRI ABDUL KADIR SHEIKH FADZIR <b>DI CHUKAI</b>

Posted: 04 May 2012 07:25 PM PDT


13 di bukit besi - Google Blog Search

13 di bukit besi - Google Blog Search


Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus Jun 2012 | <b>Bukit Besi</b> Blog

Posted: 31 May 2012 04:14 AM PDT

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia. Seperti biasa untuk anda yang ingin mengikuti jadual ceramah Ustaz Azhar Idrus, anda boleh merujuk kepada jadual ceramah Ustaz Azhar Idrus bagi bulan Jun 2012. Kuliah Ustaz Azhar untuk bulan Jun ini lebih banyak di Terengganu berbanding di negeri lain.

Kepada anda yang tinggal berdekatan dengan lokasi-lokasi kuliah Ustaz Azhar Idrus, jangan ketinggalan untuk mengikuti ceramah-ceramah beliau kerana berbagai pandangan dan ilmu yang boleh anda dapati daripada Ustaz yang bertauliah ini. Sekiranya anda tidak berkesempatan untuk menghadiri ceramah dan kuliyah Ustaz Azhar Idrus, anda juga boleh mendapatkan video-video ceramah Ustaz Azhar Idrus melalui Youtube.

Nota: Sesekali kita perlu mendengar ceramah agama daripada mereka yang bertauliah dan berilmu.

Carian Popular Terkini:
  • jadual kuliah ustaz azhar jun 2012
  • jadual kuliah ustaz azhar idrus jun 2012
  • proton
  • jadual ustaz azhar idrus jun 2012
  • keluasan proton preve
  • gambar kejadian pelik di dunia
  • jadual ustaz azhar idrus
  • jadual ustaz azhar jun 2012
  • kemalangan ngeri di trg
  • kuliah ustaz azhar idrus jun 2012

ads