Sabtu, 12 Oktober 2013

13 di pulau perhentian - Google Blog Search

di pulau perhentian - Google Blog Search

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


PAS optimis dapat tambah undi <b>di Pulau Perhentian</b> — HarakahDaily

Posted: 22 Jul 2013 04:30 PM PDT

KUALA BESUT: PAS optimis akan mendapat lebih undi dalam PRK Kuala Besut di unit peti undi (UPU) Pulau Perhentian berbanding PRU13 baru-baru ini.

Penyelaras UPU Pulau Perhentian Mohd Zaki Ibrahim berkata, pegangan politik penduduk di Pulau Perhentian sangat unik dan tidak sama di tempat lain dari segi emosinya.

Katanya, rata-rata pengundi di sini tidak terlalu menonjol dari segi kecenderungan mereka menyokong mana-mana parti.

"Kalau kita pergi ziarah dari rumah ke rumah mereka masing-masing boleh terima sama ada kita ini daripada PAS. Tuan rumah Umno boleh terima ziarah PAS.
"Kalau rumah mereka ada sticker 'keluarga kami pengundi BN' tidak semestinya mereka benar-benar undi BN. Mereka pengundi PAS," katanya ketika ditemui berkempen di Pulau Perhentian.

Malah katanya, ketidakhadiran para pengundi dalam satu-satu program yang dianjurkan sama ada oleh PAS atau BN, bukan perkara yang menghairankan.
Bahkan beliau percaya calon PAS Azlan@Endut atau lebih mesra dengan Che Long mempunyai lonjakan dan sentuhan peribadi dengan penduduk di sini yang akan memberi kredit kepada PAS kali ini.

Sikap unik penduduk di sini katanya mereka tidak terlalu bergantung kepada bantuan kerajaan kerana mereka cukup mudah untuk mendapatkan sumber kewangan.
"Mereka di pulau ini cukup senang hendak dapatkan duit dengan pelancongan dan ternyata hasil mereka sangat lumayan.

"Banyak bot persendirian dan mereka boleh dapat RM300 dalam masa dua jam dengan bawa pelancong pusing pulau," katanya.

HDO


Gambar Percutian Tiz <b>Di Pulau Perhentian</b> - MyNewsHub

Posted: 03 Jul 2013 01:53 PM PDT


Pelakon Tiz Zaqyah sememangnya dikenali sebagai seorang yang suka berterus terang dan tidak pernah menyorokkan kisah cintanya daripada pengetahuan umum dan pihak media.

Baru-baru ini, pelakon cantik ini sempat berkongsi di laman Instagram gambar-gambar menariknya sepanjang bercuti di Pulau Perhentian, Terengganu bersama-sama kekasihnya, Daniel Haziq dan beberapa rakan karib mereka.

Nampaknya kehidupan Tiz kini semakin bahagia dan ceria dengan kehadiran kekasihnya itu sejak putus cinta dengan seorang aktor popular tidak lama dahulu.

Jom layan dulu gambar-gambar menarik sepanjang Tiz berada di sana ya!

Tiz Zaqyah 1

Tiz Zaqyah 2

Tiz Zaqyah 3

Oleh: AUDREY LEE

Gambar Percutian Tiz Di Pulau Perhentianhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Tiz-Zaqyah.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Tiz-Zaqyah-150x150.jpgMyNewsHub myArtisTerkini

Pelakon Tiz Zaqyah sememangnya dikenali sebagai seorang yang suka berterus terang dan tidak pernah menyorokkan kisah cintanya daripada pengetahuan umum dan pihak media. Baru-baru ini, pelakon cantik ini sempat berkongsi di laman Instagram gambar-gambar menariknya sepanjang bercuti di Pulau Perhentian, Terengganu bersama-sama kekasihnya, Daniel Haziq dan beberapa rakan karib mereka. Nampaknya...

<p style="text-align: justify;">Pelakon Tiz Zaqyah sememangnya dikenali sebagai seorang yang suka berterus terang dan tidak pernah menyorokkan kisah cintanya daripada pengetahuan umum dan pihak media.</p> <p style="text-align: justify;">Baru-baru ini, pelakon cantik ini sempat berkongsi di laman Instagram gambar-gambar menariknya sepanjang bercuti di Pulau Perhentian, Terengganu bersama-sama kekasihnya, Daniel Haziq dan beberapa rakan karib mereka.</p> <p style="text-align: justify;">Nampaknya kehidupan Tiz kini semakin bahagia dan ceria dengan kehadiran kekasihnya itu sejak putus cinta dengan seorang aktor popular tidak lama dahulu.</p> <p style="text-align: justify;">Jom layan dulu gambar-gambar menarik sepanjang Tiz berada di sana ya!</p> <p style="text-align: justify;"><a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Tiz-Zaqyah-1.jpg"><img class="aligncenter size-medium wp-image-173686" alt="Tiz Zaqyah 1" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Tiz-Zaqyah-1-300x300.jpg" width="300" height="300" /></a></p> <p style="text-align: justify;"><a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Tiz-Zaqyah-2.jpg"><img class="aligncenter size-medium wp-image-173687" alt="Tiz Zaqyah 2" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Tiz-Zaqyah-2-300x300.jpg" width="300" height="300" /></a></p> <p style="text-align: justify;"><a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Tiz-Zaqyah-3.jpg"><img class="aligncenter size-medium wp-image-173688" alt="Tiz Zaqyah 3" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Tiz-Zaqyah-3-300x300.jpg" width="300" height="300" /></a></p> <p style="text-align: justify;">Oleh: <strong>AUDREY LEE</strong></p>