Sabtu, 12 Oktober 2013

13 di dungun - Google Blog Search

di dungun - Google Blog Search

13 di dungun - Google Blog Search


Pelumba Basikal Terengganu Maut Nahas <b>Di Dungun</b> | Terengganu <b>...</b>

Posted: 01 Oct 2013 11:59 PM PDT

Pelumba basikal Terengganu, Mohd Asmui Ali,19, terbunuh apabila basikal ditungganginya terbabit kemalangan di Jalan Kuala Terengganu-Kuantan, 11.30 pagi tadi.

Basikal mangsa dikatakan bergesel dengan rakan lain yang sedang menunggang ketika itu.

Mohd Asmui kemudiannya terjatuh dan dilanggar sebuah van.

Pelumba Basikal Maut <b>Di Dungun</b> | My Ritz

Posted: 01 Oct 2013 10:41 PM PDT

Pelumba basikal Terengganu maut nahas di Dungun

DUNGUN : 2 Okt, Pelumba basikal Terengganu, Mohd Asmui Ali,19, terbunuh apabila basikal ditungganginya terbabit kemalangan di Jalan Kuala Terengganu-Kuantan, 11.30 pagi tadi.

Basikal mangsa dikatakan bergesel dengan rakan lain yang sedang menunggang ketika itu. Mohd Asmui kemudiannya terjatuh dan dilanggar sebuah van. Sumber : BHarian

Alfatihah…

Pelumba Basikal T&#39;ganu Maut Nahas <b>Di Dungun</b> - MyNewsHub

Posted: 01 Oct 2013 10:21 PM PDT


DUNGUN – Seorang pelumba basikal Terengganu maut dalam nahas jalan raya di Km 71, Jalan Kuala Terengganu-Kuantan pagi ini.

Yang Dipertua Persatuan Lumba Basikal Negeri Terengganu (PLBNT) Datuk Saidi Ismail berkata mangsa dikenali sebagai Mohamad Asmu'i Ali @ Awang, 20, berasal dari Kampung Dusun Kuala Ibai, Kuala Terengganu.

"Mayat mangsa kini berada di Hospital Dungun dan akan dibawa balik ke Kuala Ibai setelah semua urusan selesai nanti," katanya kepada Bernama.

Beliau berkata kejadian berlaku semasa Mohamad Asmu'i hendak mengambil air dari van pengiring dan beliau dikatakan terjatuh dan terlanggar dengan van berkenaan.

Mangsa bersama pelumba yang lain sedang dalam misi kayuhan untuk menyertai kejohanan kreterium di Sepang Ahad ini.

Sehubungan kemalangan itu, Saidi berkata misi kayuhan ke Sepang itu telah dibatalkan. – BERNAMA

Pelumba Basikal T'ganu Maut Nahas Di Dungunhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/10/20131002basikal.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/10/20131002basikal-150x150.jpgMyNewsHub Terkini

DUNGUN - Seorang pelumba basikal Terengganu maut dalam nahas jalan raya di Km 71, Jalan Kuala Terengganu-Kuantan pagi ini. Yang Dipertua Persatuan Lumba Basikal Negeri Terengganu (PLBNT) Datuk Saidi Ismail berkata mangsa dikenali sebagai Mohamad Asmu'i Ali @ Awang, 20, berasal dari Kampung Dusun Kuala Ibai, Kuala Terengganu. 'Mayat mangsa kini...

DUNGUN - Seorang pelumba basikal Terengganu maut dalam nahas jalan raya di Km 71, Jalan Kuala Terengganu-Kuantan pagi ini. Yang Dipertua Persatuan Lumba Basikal Negeri Terengganu (PLBNT) Datuk Saidi Ismail berkata mangsa dikenali sebagai Mohamad Asmu'i Ali @ Awang, 20, berasal dari Kampung Dusun Kuala Ibai, Kuala Terengganu. "Mayat mangsa kini berada di Hospital Dungun dan akan dibawa balik ke Kuala Ibai setelah semua urusan selesai nanti," katanya kepada Bernama. Beliau berkata kejadian berlaku semasa Mohamad Asmu'i hendak mengambil air dari van pengiring dan beliau dikatakan terjatuh dan terlanggar dengan van berkenaan. Mangsa bersama pelumba yang lain sedang dalam misi kayuhan untuk menyertai kejohanan kreterium di Sepang Ahad ini. Sehubungan kemalangan itu, Saidi berkata misi kayuhan ke Sepang itu telah dibatalkan. - BERNAMA