Sabtu, 2 Mac 2013

13 di ketengah jaya - Google Blog Search

13 di ketengah jaya - Google Blog Search


adun dah naik angin, mazlan tak ambik port ke??? - Semut Hitam

Posted: 01 Mar 2013 08:15 PM PST

Wah!!! Bukan main marah lagi Si ADUN PAS ni ye. Sampai siap buat ugutan nak saman pulak dah hanya semata - mata kemaluan dia didedahkan kepada umum.

Heran kan. Mungkin dah menjadi satu trend semasa bagi puak - puak Pakatan Haramjadah ni gamaknya sampai tahap nak saman rakyat sendiri. Punya la Gila.

Dan satu lagi yang menghairankan kita ialah Si Mazlan Pemalas tu. Dia tak nak ambik port ke pasal isu ni sedangkan dia selalu dabik dada kata dia pejuang Peneroka Felda.

Takkan la dia nak biarkan macam tu je isu ni? Kot kalau kena gayanya, macam la dia tu bagus sangat. Bercakap macam dia la jaguh dikalangan peneroka - peneroka Felda tu. Tapi, bila ianya melibatkan pemimpin PAS, dia nak senyap pulak? Jaguh menda kejadahnya!!!

Terengganu Today - Petikan di ini adalah yang ditulis oleh Satipul dalam FBnya….. .(sepatut FB Satipul Bahri tapi jadi FB Saipul Bahri…..itu nama sebenar pun mahu tipu juga ke….hahaha)

Para pembuat report isu kerajaan Pas seleweng duit janji tanah di Mukim Rassau (Ketengah Jaya) dan Mukim Kuala Paka, sedia pada bila-bila masa untuk berdepan dengan saman pihak Satipul, bekas Adun Paka itu.

Beliau memang terlibat bersama JSR, Tetuan Azman Wan Helmi dan Menteri Besar Haji Hadi waktu itu yang datang membahagikan nombor-nombor lot di Padang Astaka Ketengah Jaya.

Bahkan menurut seorang yang terbabit Fauziah binti Mamat, salah seorang yang terbabit memberitahu temuduga di adakan di Pejabat YB Satipul sendiri ketika itu Ahli Dewan Undangan Negeri Paka, no 55, Tebing Tembah, 23100 Paka Dungun pada 1 Julai 2002 jam 11.00 pagi. (sila rujuk lampiran surat panggilan temuduga)

Oleh itu, Satipul yang juga Timbalan Pesuruhjaya Pas Terengganu sekarang ini janganlah sekadar membuat UGUTAN nak saman……SILA KEMUKAN SAMAN SEGERA WAHAI SATIPUL. - seterusnya...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads