Sabtu, 9 Mac 2013

13 di jabor - Google Blog Search

13 di jabor - Google Blog Search


Kamarul Farhan: Kelisa Kuning <b>Di</b> Karak Part I

Posted: 09 Mar 2013 08:12 AM PST

[unable to retrieve full-text content]dok umah 2 hari memang tak cukup sangat2. tapi tuntutan keje nak wat camner kan. terpaksa la gagah kan diri. balik dulu si nurul ni banyak bawak kete. so kali ni tang aku plak yang kene bawak. nak di jadikan cerita malam sebelum ... kitorang ok je, redah je awal tuh. tapi sampai kat ketereh, jalan dah start jem giler dah. so kitorang pusing, decide nak lalu jabor je p kl. memang la jauh, tapi dari lengoh kaki dok tekan brek ngan clutch, kitorang lencong ke terengganu.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads