Isnin, 25 Februari 2013

13 di hulu terengganu - Google Blog Search

13 di hulu terengganu - Google Blog Search


RAKYAT MARHAEN: Senarai Calon BN <b>Terengganu</b> telah keluar <b>...</b>

Posted: 06 Feb 2013 08:19 PM PST

Cikgu Soh menggantikan Nawi Mohamad di Hulu Besut dan Pahimi kekal di DUN Kota Putera. DI setiu, Exco Agama, Khazan Che Mat menggantikan Datuk Mat Jidin.
Tempat Khazan di DUN Batu Rakit ditandingi Nasir Mohd. Nor, Halim kekal di DUN Permaisuri. Begitu Ramlan Ali kekal di DUN Jabi. DUN Langkap mengemukakan calon baru, Baharudin. EXCO Pelajaran, Datuk Razif bertanding di parlimen Kuala Nerus.
WAN mahyuddin di DUN Wakaf Mempelam, Datuk Wan Zul di DUN Ladang, TOH kekal di DUN Bandar (MCA) dan Mat Sabri Alwi di DUN Batu Buruk. Cikgu Mohd Noor kekal di parlimen Hulu terengganu. Tengku Putra bertanding di DUN Kuala Berang,
Rozi kekal di DUN Telemong, Datuk Rosol Wahid kekal di DUN Ajil dan Yusof Awang Hitam bertanding di DUN Manir. Dr Latif Awang jadi calon BN di parlimen Marang, Tengku Zainudin bertanding semula di DUN Rhu Rendang, Ustaz sapiee di DUN Bukit Payong dan Datuk Yahya khatib kekal di DUN pengkalan Berangan. KETUA pemuda Negeri, Saiful Bahari bertanding di DUN Alor Limbat.
Datuk Shabery Cheek kekal di parlimen Kemaman. Datuk Mohamed Awang tera kekal di DUN Chukai, Wan Hakim kekal di DUN Air Putih dan mengejutkan Kamaruddin Ali bertanding di DUN Kijal. Manakala di DUN kemasik ditandingi orang baru juga, Haji Mustafa Abdul Rahman. Saya tak pasti sms ini betul atau tidak tetapi sms ini telah tersebar ke seluruh negara.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ads