13 di paka - Google Blog Search |
Belajar Coklat Homemade <b>di Paka</b> - blog*spot Posted: 02 Oct 2011 12:43 AM PDT 2)Teknik mencairkan Coklat Courverture dan seterusnya membuat coklat praline . 3)Teknik mencairkan Coklat Compound dan seterusnya membuat beberapa jenis coklat dgn mold yg telah diwarnakan. 4)Teknik serta Tips mewarna mold dgn mudah dan kemas diajar. 5) Anda akan membawa pulang coklat berikut : ~ Coklat Praline Courverture ~ Coklat Praline Compound Rose Untuk membuat tempahan @ temujanji kelas dengan lebih mudah dan cepat..sila Hubungi @ sms 013-6332738 atau 0196463967 atau anda juga boleh.. Email detail tempahan @ pesanan @ pertanyaan ke anissalleh@yahoo.com BERMINAT DENGAN COKLAT YG DI BUAT SNDIRI?? JOM SERTAI KELAS COKLAT YANG AKAN BERMULA PADA BULAN NI.. DUNGUN (Taman Permai Indah, Kampung Gemia) (belakang sekolah rendah cina, paka) YURAN ~ RM200.00 seorang Deposit / booking fees ~ RM50 (Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya anda menarik diri disaat terakhir) JADUAL KELAS : Jumaat dan Sabtu Masa : 9pg atau 10pg atau 11pg ~ hingga selesai (anda boleh memilih masa yg sesuai dgn anda) Cuti Umum : Akan diadakan atas permintaan Masa : Sama seperti diatas Cuti Sekolah : Kelas akan diadakan setiap hari Masa : Sama seperti diatas Sila hubungi kami untuk booking tarikh dan masa kelas. tempahan awal amat digalakkan untuk mengelakkan sebarang masalah. Hanya 2 orang untuk setiap kelas /sessi (3 ke 4 orang akan/boleh dipertimbangkan jika ada permintaan) Jika berminat sila hubungi @ sms 013-6332738 |
You are subscribed to email updates from di paka - Google Blog Search To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Tiada ulasan:
Catat Ulasan