Selasa, 22 Januari 2013

13 di pulau perhentian - Google Blog Search

13 di pulau perhentian - Google Blog Search


Glamorous Blogger MrJocko: Teringat-ingat : Aktiviti Snorkling <b>Di</b> <b>...</b>

Posted: 05 Jan 2013 09:14 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Glamorous Blogger MrJocko: Teringat-ingat : Aktiviti Snorkling Di Pulau Perhentian. 2 minggu lepas oleh MrJocko di mrjocko.com. Its a lifestyle personal blog for MrJocko, travel, foods and daily lifes with his jobs and friends. Baca Selanjutnya ...

Teringat-ingat : Aktiviti Snorkling <b>Di Pulau Perhentian</b> - MrJocko

Posted: 05 Jan 2013 08:30 PM PST

Untuk mereka yang sukakan pantai dan laut, Pulau Perhentian sememangnya akan menjadi salah satu tarikan percutian yang terbaik. Banyak tarikan yang ada di Pulau Perhentian ini termasuk keindahan pantai, kawasan snorkling dan batu karang yang cantik serta pelbagai pilihan makana laut yang segar ada di sini.
Kali pertama MrJocko berpeluang ke Pulau Perhentian pada tahun 2007 sewaktu percutian bersama kawan-kawan sepejabat ketika masih bersama Bank Negara. Sudah lebih 5 tahun cerita snorkling ini, tetapi saja MrJocko nak up balik kenangan lama. Teringin nak snorkling lagi.
InsyaAllah, kalau ada masa, akan plan ke Pulau Perhentian lagi tahun 2013. Lama dah tak ke sana, walaupun jarak Kuala Besut dengan Kampung Kandis, rumah arwah Datuk MrJocko cuma lebih kurang 10 km sahaja.Tiada ulasan:

Catat Komen

ads