Rabu, 9 Januari 2013

13 di dungun - Google Blog Search

13 di dungun - Google Blog Search


HONEY SOFT ICE CREAM: MAJLIS PERKAHWINAN <b>DI DUNGUN</b>

Posted: 23 Dec 2012 03:03 AM PST



nenek pun makan ice cream tau

sorang lagi nenek yg makan ice cream yg sempat kami rakam
ni abg keluarga belah pengantin pmpn. tengah-tengah sibuk melayan tetamu, rehat sekejap bersama ice cream
antara tetamu yg suka makan ice cream.




ala...la... malulah pulak akak ni. siap sorok ice cream dia.
pakcik ni best. relax je bila kami ambil gambar dia. peace pakcik
sambil suap anak. sambil makan ice cream. tgk akak tu. sambil makan. ice cream kat sebelah. takut habis kot.
rombongan pihak lelaki telah pun sampai. dia datang.... dgn lenggang lenggoknya..

nilah pengantin lelakinya. macam familiar jekan.

mak aiii... ambil dua sekali.
pakcik ni pun ambil dua??? untuk si isteri kot.












ok.... sebenarnya majlis ni adalah kali ke-2 kami berkhidmat. kali pertama pertama kami di beri kepercayaan di majlis keramat 12/12/12.  kerana itulah wajah pengantin macam familiarkan.. kali ini pengantin menempah ice cream vanilla cappucino. ramai yg suka. dan ramai yg bg respon baik. Alhamdulillah.
terima kasih tak terhingga dari kami warga honey soft ice cream kerana sudi memberi kami kepercayaan. jika ada kekurangan @ salah silap.
maafkannnlahhh....
www.tips-fb.com

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads