Ahad, 25 September 2011

13 di kuala terengganu - Google Blog Search

13 di kuala terengganu - Google Blog Search


Berendam <b>di</b> Pusat Akuatik <b>Kuala Terengganu</b> | ! MrIx

Posted: 25 Sep 2011 01:37 AM PDT

 Dah lama dah aku tak berenang-renang ni sejak Pusat Akuatik Batu Burok MBKT yang bernilai RM18 Juta ni di arah tutup (Link Berita) akibat kes bocor sampai ker kedai (stall) tepi pusat tu. Pada suatu hari tu aku pergi la singgah sini.. Bayarannya RM4 (dulunya RM5) dan tambah RM5 deposit loker (akan di beri bali bila pulangkan kunci loker tu...)
 Aku gi berenang sorang-sorang jer since swimming buddy ada hal lak...huhu~ Oleh kerana lama tak berenang, maka stamina berenang aku dah berkurang dah. Nak menyelam dalam pun dah tak brapa tahan water-pressure. baru jer menyelam 2 meter sekejap dah sakit telinga..huhu
MASA OPERASI
AHAD - KHAMIS 2.00 Petang - 4.00 Petang
4.30 Petang - 6.30 Petang
JUMAAT 9.30 Pagi - 11.30 Pagi
3.00 Petang - 4.30 Petang
5.00 Petang - 6.30 Petang
SABTU 9.30 Pagi - 11.30 Pagi
2.00 Petang - 4.00 Petang
4.30 Petang - 6.30 Petang
BAYARAN
Dewasa : RM 4.00
Kanak-Kanak : RM 2.00
 Nota : Aku suka Skin Diving (Free Diving) iaitu menyelam dalam air dengan tahan nafas.

p/s: Walaupun dah lama tak berenang, tapi bila masuk jer dalam air, badan automatik boleh berenang...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads