Ahad, 7 Ogos 2011

13 di setiu - Google Blog Search

13 di setiu - Google Blog Search


The Secrets I Keep U&#39;ll Never Know » BERSANTAI <b>DI SETIU</b> AGRO RESORT

Posted: 07 May 2011 06:30 AM PDT

semalam, tak tau nak lepak mana.. pantai macam dah selalu sangat.. so, bersiar siar and lepak lepaking kat Setiu Agro Resort je la.. boleh cycling, fish spa, paddle boat and macam macam la..

nak buat fish spa, tapi hujan T___T nak main paddle boat lagi la kan tak boleh T_______T  g lepak tepi swimming pool, nak mandi la konon tapi macam ramai gila semalam. cancel jugak T_________T

last last, balik dengan perasaan HAMPA..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads