Rabu, 26 Mac 2014

13 di batu rakit - Google Blog Search

13 di batu rakit - Google Blog Search


T E G A N U K I TA: Pameran TATIUC <b>di Batu Rakit</b> berjaya.

Posted: 26 Mar 2014 05:45 AM PDT

TERTARIK...Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Batu Rakit, Bazlan Abdul Rahman tertarik melihat bahan pameran di sebuah gerai ketika melawat pameran anjuran Kolej Universiti TATI (TATIUC) yang diadakan di Wakaf Catur, Maras, Batu Rakit.

Pameran selama tiga hari bermula 24hb dan berakhir hari ini itu memberi banyak info mengenai peluang belajar dan kejayaan yang terdapat di Kolej Universiti milik kerajaan negeri itu.


"Saya harap orang ramai terutamanya pelajar yang mengunjungi pameran ini mendapat banyak manfaat daripada pelbagai aktiviti dan pemeran yang diadakan.Selain itu, pameran ini juga dapat memupuk hubungan silaturrahim antara penduduk dan warga TATIUC," katanya.

Bazlan yang juga Pengerusi TATIUC itu, berkata beliau mengucapkan terima kasih kepada TATIUC kerana menjayakan program itu dan mengharapkan program seumpama itu dapat diadakan di tempat-tempat lain pula selepas ini.

"Program ini berjaya menarik seramai kira-kira 100 penduduk penduduk dan pelajar hadir untuk melihat pameran dan mendengar info dari di lima gerai yang disediakan. Terima kasih kepada TATIUC kerana mengadakan program ini di Batu Rakit." katanya.-Aminudin Ismail.

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads