Isnin, 10 Februari 2014

13 di paka - Google Blog Search

di paka - Google Blog Search

13 di paka - Google Blog Search


Kanak-Kanak Dua Tahun Ditemui Mati Dibunuh <b>Di Paka</b>, Terengganu!

Posted: 21 Jan 2014 06:02 AM PST


DUNGUN – Seorang kanak-kanak perempuan berusia lingkungan dua tahun ditemui mati dalam keadaan menyedihkan di sebuah rumah tidak berpenghuni di Taman Permint, Seri Paka Fasa Dua di sini, jam 3.20 petang tadi.

Mayat mangsa ditemui seorang pengawal keselamatan yang membuat rondaan di kawasan perumahan itu, sebelum terhidu bau busuk dari arah rumah berkenaan.

Pengawal keselamatan itu yang memasuki rumah berkenaan kemudian terkejut menemui mayat kanak-kanak berkenaan yang tidak berseluar dan berlumuran darah berhampiran tandas rumah berkenaan.

Pengawal kesekamatan itu kemudian melaporkan kepada majikannya sebelum membuat laporan polis.

Ketua Polis Daerah Dungun, Superintendan Ahmad Zailani Yaakob mengesahkan kejadian dan siasatan lanjut sedang dijalankan.

SEMENTARA itu Mynewshub.my difahamkan, kira-kira tiga hari lepas ibu mangsa telah membuat laporan polis berhubung kehilangan anaknya itu sewaktu berjumpa seorang rakan di sebuah restoran kira-kira pukul 7.30 malam.

Dikatakan dia hanya meninggalkan anaknya di dalam kereta kira-kira lima minit sebelum mendapati anaknya itu tiada dalam kenderaan tersebut.

kes bunuh rumah*RUMAH lokasi kejadian

Menurut sumber, ibu berkenaan juga memaklumkan pernah menerima ugutan daripada seorang lelaki berkaitan dengan masalah hutang. – Mynewshub.my

GEMPAR…Kanak-Kanak Dua Tahun Ditemui Mati Dibunuh Di Paka, Terengganu!http://mynewshub.my/wp-content/uploads/unnamed-32.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/unnamed-32-150x150.jpgMyNewsHub JenayahmyHangat

DUNGUN - Seorang kanak-kanak perempuan berusia lingkungan dua tahun ditemui mati dalam keadaan menyedihkan di sebuah rumah tidak berpenghuni di Taman Permint, Seri Paka Fasa Dua di sini, jam 3.20 petang tadi. Mayat mangsa ditemui seorang pengawal keselamatan yang membuat rondaan di kawasan perumahan itu, sebelum terhidu bau busuk dari...

DUNGUN - Seorang kanak-kanak perempuan berusia lingkungan dua tahun ditemui mati dalam keadaan menyedihkan di sebuah rumah tidak berpenghuni di Taman Permint, Seri Paka Fasa Dua di sini, jam 3.20 petang tadi. Mayat mangsa ditemui seorang pengawal keselamatan yang membuat rondaan di kawasan perumahan itu, sebelum terhidu bau busuk dari arah rumah berkenaan. <strong>Pengawal keselamatan itu yang memasuki rumah berkenaan kemudian terkejut menemui mayat kanak-kanak berkenaan yang tidak berseluar dan berlumuran darah berhampiran tandas rumah berkenaan.</strong> Pengawal kesekamatan itu kemudian melaporkan kepada majikannya sebelum membuat laporan polis. Ketua Polis Daerah Dungun, Superintendan Ahmad Zailani Yaakob mengesahkan kejadian dan siasatan lanjut sedang dijalankan. <strong>SEMENTARA</strong> itu Mynewshub.my difahamkan, kira-kira tiga hari lepas ibu mangsa telah membuat laporan polis berhubung kehilangan anaknya itu sewaktu berjumpa seorang rakan di sebuah restoran kira-kira pukul 7.30 malam. Dikatakan dia hanya meninggalkan anaknya di dalam kereta kira-kira lima minit sebelum mendapati anaknya itu tiada dalam kenderaan tersebut. <a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/kes-bunuh-rumah.jpg"><img class="aligncenter size-medium wp-image-231719" alt="kes bunuh rumah" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/kes-bunuh-rumah-300x224.jpg" width="300" height="224" /></a>*<strong>RUMAH lokasi kejadian</strong> Menurut sumber, ibu berkenaan juga memaklumkan pernah menerima ugutan daripada seorang lelaki berkaitan dengan masalah hutang. - <strong>Mynewshub.my</strong>