Jumaat, 13 Julai 2012

13 di dungun - Google Blog Search

13 di dungun - Google Blog Search


1 MALAYSIA: Cakna Rakyat Dari PM Kita <b>Di Dungun</b> Terengganu.....

Posted: 13 Jul 2012 03:00 AM PDT

Inilah sikap PM kita yang menghormati orang lain...ANWAR ada buat macam ni...Minta Maaflah. ANWAR asyik diceramahnya mengajar rakyat membenci kerajaan dan tidak bersyukur.Janji Bulan Dan Bintang untuk rakyat ...itulah ceramah ANWAR...tapi rakyat yang menyokong nya lagi tak ada "OTAK"

T E G A N U K I TA: PM temu lebih 10000 pelajar <b>di Dungun</b>

Posted: 10 Jul 2012 02:33 AM PDT

Oleh: Kamarudin Mat Akib

Lebih 10,000 pelajar dari seluruh negara dijangka menyertai Program 'Mengubah Destini Anak Bangsa' di Arena Square, Dungun, Jumaaat ini, yang bakal dilancarkan Dataran Perdana Menteri, Dato' Sri Mohd Najib Tun Razak.

Mereka akan menyertai kira-kira 10,000 penduduk tempatan yang akan membanjiri dataran itu bagi menyambut Perdana Menteri yang dalam rangka lawatan kerja sehari di Terengganu.

Perdana Menteri dijangka tiba di Lapangan Terbang Ketih, kira-kira jam 8.45 pagi dan terus ke Arena Sduare bagi menyampaikan amanat, seterusnya melancarkan program tersebut.

Selepas itu beliau dan rombongan akan menunaikan solat Jumaat di Masjid Pekan Bukit Payong dan hadir pada Majlis Jamuan Rakyat di Dataran Bukit Payong, pada jam 2 petang.

Pemimpin nombor satu negara itu akan menghadiri Program Bersama Anggota Rela di Stadium Tertutup Gong Badak yang dijangka dihadiri 20,000 anggota berkenaan dari seluruh negeri, sebaik selesai program berkenaan.

Beliau dijadualkan berlepas pulang ke Kuala Lumpur dari Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Kuala Terengganu selepas selesai majlis tersebut.

Banyaknya Bas Kat Majlis Najib <b>Di Dungun</b>. Wak Gapo? - Kerabu <b>...</b>

Posted: 12 Jul 2012 10:46 PM PDT

Berpuluh-puluh buah bas mengangkut pengunjung kelihatan di tapak program Najib di Dungun sebentar tadi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ads