Selasa, 3 April 2012

13 di wakaf tapai - Google Blog Search

13 di wakaf tapai - Google Blog Search


LAWATAN KERJA DAN TAKLIMAT KE BALAI POLIS PASUKAN <b>...</b>

Posted: 02 Apr 2012 11:31 AM PDT

Khamis, 29 Mac 2012, Timbalan Ketua Setiausaha ( Pengurusan ) telah melakukan lawatan kerja ke Balai Polis Pasukan Simpanan Persekutuan (PSP) dan meninjau projek yang menghadapi masalah dan di beri taklimat ringkas oleh Pemaju dan Kontraktor.

9W2KEY ONLINE: Sebut harga dan tender Kerajaan Malaysia terbaru

Posted: 03 Apr 2012 01:22 AM PDT

Sebut harga dan tander Kerajaan Malaysia terbaru;

1. PERKHIDMATAN MEMBEKAL PERALATAN DAN PERKAKASAN ICT UNTUK PROJEK SRI (ISL) : MENAIKTARAF KEPERLUAN ICT BAGI PENSIJILAN HALAL FARMASEUTIKAL (JAKIM/B/1/2012)

2. SEBUT HARGA SPRM 01/2012 UNTUK MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG, MENTAULIAH, MENGUJI, MENYEDIAKAN LATIHAN DAN MENYENGGARA (DALAM TEMPOH JAMINAN) SISTEM PENYAMAN UDARA BERTEKNOLOGI HIJAU DI PUSAT DATA, IBU PEJABAT SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH MALAYSIA (SPRM), PUTRAJAYA

3. SEBUT HARGA SPRM 03/2012 UNTUK PERKHIDMATAN PENERBITAN DAN PEMBEKALAN BUKU LAPORAN TAHUNAN 2011 SPRM

4. SEBUT HARGA SPRM 02/2012 UNTUK MEMBEKAL, MEMPERBAHARUI DAN MENYENGGARA (DALAM TEMPOH JAMINAN) LESEN PERALATAN KESELAMATAN RANGKAIAN ICT DI IBU PEJABAT SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH MALAYSIA (SPRM), PUTRAJAYA

5. PERKHIDMATAN UPAH MENJAHIT BAJU PEGAWAI BOMBA CELORENG UNTUK PEGAWAI-PEGAWAI BOMBA GRED KB17 HINGGA KB26 BAGI JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA NEGERI KEDAH

6. PERKHIDMATAN MEMBEKAL TONER KEPADA AKADEMI BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA, WAKAF TAPAI,MARANG, TERENGGANU.

7. PERKHIDMATAN MENJAHIT PAKAIAN UNIFORM BIRU UNTUK PEGAWAI BOMBA DAN PELATIH BOMBA DI AKADEMI BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA WAKAF TAPAI, MARANG, TERENGGANU.

8. PERKHIDMATAN MENJAHIT PAKAIAN CELORENG (FLAME RETARDANTCAMOUFLAGE UNIFORM LONG SLEEVE SHIRT&TROUSERS) UNTUK PEGAWAI BOMBA DAN PELATIH BOMBA DI AKADEMI BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA, WAKAF TAPAI, MARANG, TERENGGANU.

9. SEBUT HARGA BAGI PERKHIDMATAN PEMBAHARUAN ORACLE PREMIER SUPPORT UNTUK 15 JABATAN PELAJARAN NEGERI (JPN), KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA (BPM1/2012)

Dan banyak lagi....

Anda berminat untuk menyertainya? Tapi tidak tahu caranya. Jangan risau, jangan bimbang. Saya Mohd Zaki Abdullah atau lebih dikenali sebagai Abe Key dari Kota Bharu, Kelantan boleh membantu anda untuk mendapatkan kerja-kerja yang ditawarkan oleh Kerajaan Malaysia. Saya menyediakan Perkhidmatan untuk mengisi borang Sebut Harga dan tander secara online.

Apa yang diperlukan?

Pertama: Anda MESTI berdaftar dengan Kementerian Kewangan melalui unit ePerolehan. Untuk berdaftar sila ke Daftar Syarikat.

Kedua: Anda MESTI mempunyai eCat

Ketiga: Anda MESTI mempunyai SMART CARD / Token USB ePerolehan.

Hubungi saya di talian 019 - 3766716 atau email di mzakiab [@] yahoo.com untuk maklumat lanjut dan dapatkan harga perkhidmatan yang istimewa daripada saya.


Tiada ulasan:

Catat Komen

ads