Ahad, 24 Julai 2011

13 di kerteh - Google Blog Search

13 di kerteh - Google Blog Search


nizzafazlis: Seminar FISH <b>di KERteh</b> & K TRG

Posted: 09 Jul 2011 07:08 PM PDT






Alhamdulilah syukur ke hadratNYa Seminar yang dirancangkan telah berjaya diadakan di kedua2 tempat. Walaupun kehadiran peserta yang kurang itu tidak mematahkan semangat untuk saya terus berjaya di masa hadapan. Terima Kasih kepada para peserta seminar yang telah hadir dan tahniah kerana telah meluangkan masa untuk lebih maju ke hadapan di saat orang lain meluangkan masa berhibur bersama keluarga.

Tidak lupa juga ucapan jutaan terima kasih kepada mentor saya Prof. Madya Dr Ahmad Rahman Songip kerana sudi juga hadir menjayakan seminar tersebut. Insyaallah pada masa hadapan kehadiran yang lebih ramai lagi.

Kepada orang yang sangat memahami dan orang yang banyak memberikan sokongan ialah Husband saya kerana banyak membantu dalam menjayakan program ini. Insyaallah perjalanan kita dalam proses menjadi bebas kewangan atau financial freedom akan tercapai dalam masa 10 tahun ini.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

<b>KERTEH</b>, PAKA, KEMAMAN, DUNGUN 20 FEB 2011 | PREMIUM BEAUTIFUL <b>...</b>

Posted: 20 Feb 2011 12:00 AM PST

Insyaallah..i akan turun kerteh, paka, dungun, kemaman dan yang sewaktu dengannya pada 20feb ni...
Kepada yang berminat nak beli premium beauiful ni, sila lah book i dgn segera.. Isi la form kat bawah tu.. I akan contact u all dgn segera...
Kepada yang nak jadi my team(dealer) area terengganu boleh juga jumpa sbb i akan berikan penerangan...
Contact i cepat2 ye.. 0162205666 ..sudi2 kan la diri jumpa i..hehehhehe
P/s: en suami kerja di kerteh..so mmg slalu la i turun sana...
jom org2 minyak..beli premium beautiful ngan i :)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads